منصور ارضی: مردم در کنار دوای مادی به دوای معنوی هم نیاز دارند
مداح پیشکسوت اهلبیت(ع) با تاکید بر اینکه مجلس و حرم امام حسین(ع) شفاخانه است، گفت: رعایت نکات بهداشتی لازم است و ما در مجالس خود بهخوبی این نکات را رعایت میکنیم اما همانطور که مردم به دوای پزشکان نیاز دارند به دوای معنوی هم نیازمند هستند.

به گزارش جامعه ایمانی مشعر، منصور ارضی صبح امروز 6 خردادماه در نخستین همایش جمعی از ستایشگران جوان هیأتهای مذهبی کشور که به همت جامعه ایمانی مشعر در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم واقع در نزدیکی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با تاکید بر اینکه ما قبل از ستایشگر بودن، باید احیاگر باشیم، عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم احیا کنیم در مرحله نخست باید خود را احیا کنیم، احیای خود افضل بر احیای جامعه است چراکه اگر فسادی در یک فرد ایجاد شود جامعه را هم تباه میکند.
وی با بیان اینکه همیشه حرف زیاد است اما عمل کم است، عنوان کرد: ما باید تلاش کنیم تا آنچه که میشنویم را در زندگی خود پیاده کنیم و به حرفها عمل کنیم.
پیشکسوت مداحی ایران خاطرنشان کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با آن همه علم، اعتقاد و عمل خود را به استاد و امام خود عرضه میکرد و این سیره رفتاری، الگویی برای ما است.
وی با اشاره به اینکه یکی از ایرادهای مداحان فاصله گرفتن با روحانیون هیأت است، مطرح کرد: اختلاف در نظر، تفکر و رفتار همیشه بوده و خواهد بود اما موضوع مهم این است که این اختلافها به فاصله تبدیل نشود.
ارضی از ورود برخی از سبکهای نادرست به عرصه مداحی یاد کرد و گفت: امروز در برابر دشمنان عجیبی قرار گرفتهایم و باید سواد خود را بیشتر کنیم
وی به برخی از آثار گریه اشاره کرد و ادامه داد: قبل از مداحی کردن باید خود گریهکن خوبی باشیم تا بتوانیم حرفی بزنیم که به قلب مخاطب نفوذ کند.
استاد پیشکسوت مداحی با بیان اینکه مداح نباید نسبت به آشفتگیها و مشکلات ساکت باشد، عنوان کرد: باید نسبت به مسئولان مطالبهگر باشیم و برای رفع مشکل تلاش کنیم؛ اگر ما نسبت به تعطیلی هیأت خود ساکت باشیم و حرفی نزنیم باید در آینده نسبت به امانتی که به ما سپرده شده است پاسخگو باشیم.
وی با تاکید بر اینکه مجلس و حرم امام حسین(ع) شفاخانه است، مطرح کرد: رعایت نکات بهداشتی لازم است و ما در مجالس خود بهخوبی این نکات را رعایت میکنیم اما همانطور که مردم به دوای پزشکان نیاز دارند به دوای معنوی هم نیازمند هستند.
*اکتفا به مجالس مجازی کار اشتباهی است
ارضی اکتفا به برگزاری مجالس مجازی را کار اشتباهی دانست و گفت: تاثیری که مخاطب در مجلس هیأت میپذیرد هیچگاه با تاثیری که فضای مجازی به دنبال دارد برابر نیست.
وی ادامه داد: زمانی که برخی در سنگرها و جبههها برای دفاع از این نظام همه داشتههای خود را به میدان آوردند، برخی دیگر در خارج از کشور به دنبال اهداف شخصی خود بودند و امروز به میدان آمده و با ادعای دغدغهمندی، بدون توجه به خون امثال شهید فخریزاده به دنبال اهداف شخصی خود هستند.
ارضی با تاکید بر اینکه زیارت عاشورا باید در جامعه عملیاتی شود، عنوان کرد: ما هنوز نتوانستهایم مفهوم و آموزههای این زیارت عرفانی را در جامعه پیاده کنیم.
وی با بیان اینکه مداح باید با دعا، نماز شب و سحر آشنا باشد، مطرح کرد: اینکه برخی در شهرها مجلس دعا ندارند درد بزرگی است ما حتی با 10 نفر هم که شده است باید مجالس دعا را در منطقه خود برپا کنیم.
برچسب
همایش ، الی الحبیب ، ستایشگران
استانی
برگزیده ها

حجتالاسلام علیزاده:98 درصد از فعالیتهای میدانی اربعین توسط خیرین مردمی برپا شد
یکی از پژوهشگران حوزوی گفت: 98 درصد از فعالیتهای میدانی اربعین از جمله موکبها و ایستگاههای صلواتی در ایران اسلامی توسط خیرین مردمی برپا شده و نقش ارگانها و دستگاهها فقط دو درصد بوده است.
اکبر شیخی: بسیاری از موسیقیهای هیأت در تراز دین نیست
یکی از پژوهشگران حوزه موسیقی از آسیبهایی که موسیقی غربی در کشور به دنبال داشته، یاد کرد و گفت: بسیاری از موسیقیهایی که امروز در هیأت اجرا میشود در تراز دین مبین اسلام نیست و در این حوزه ما نیازمند یک بازنگری مبنایی، علمی و عملی جدی هستیم.
دومین نشست فعالان هیأتی عرصه صنایع تبدیلی بازیافت در محل جامعه ایمانی مشعر برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور 20 نفر از فعالان عرصه صنایع تبدیلی بازیافت برگزار شد، ضمن معرفی اعضای جدید و اعلام ظرفیت های موجود در زمینه تفکیک زیاله از مبدأ؛ مبنای انجام کار شبکه ای بازیافت زباله توسط هیأت ها نیز تشریح و تبیین شد.
بهادری جهرمی: هیأت های مذهبی، گفتمان و تفکرات انقلاب را همواره زنده نگه داشتهاند
سخنگوی دولت: در هر عرصه ای که مردم ورود پیدا کردند، توفیقات بیشتری حاصل شد.
یکتا: لزوم ورود بسیجیوار به عرصه اربعین
مسئول جمعیت امامرضاییها گفت: تجربه ثابت کرده است در هر حوزهای که بسیجیوار وارد شدهایم، توانستهایم به موفقیت برسیم و مشکلات را پشت سر بگذاریم.