در کارگاه تجربه مانا بررسی شد هیأتها چگونه از ظرفیت بانوان بهرهمند شوند؟
خادمان هیأتهای انصار ولایت و میثاق با شهدا در کارگاه تجربه مانا دوازدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور به بیان تجربیات خود در راستای استفاده از ظرفیت بانوان در عرصه هیأت پرداختند.

به گزارش جامعه ایمانی مشعر، بخش دوم کارگاه تجربه مانا دوازدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور بعد از ظهر امروز در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد.
حجتالاسلام مهدوینژاد از هیأت انصار ولایت یزد به بیان تجربیات بخش بانوان این هیأت پرداخت و اظهار کرد: ضرورت حضور بانوان در فعالیتهای اجتماعی یک ضرورت روشنی است که نباید نسبت به آن تردیدی وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: حضور بانوان در بسیاری از بخشها تعیینکننده و مهم است به همین علت در هیأت انصار ولایت واحد خواهران را در راهاندازی و استفاده از ظرفیت بانوان را به صورت سازماندهیشده دنبال کردیم.
مهدوی نژاد ادامه داد: مجموعه انصار ولایت از همان ابتدای فعالیت خود که به 22 سال گذشته بر میگردد استفاده از ظرفیت بانوان را مورد توجه قرار داده اما هر ساله بهرهمندی از ظرفیت بانوان بیشتر از سال گذشته احساس شده است.
مسئول هیأت انصار ولایت یزد با بیان اینکه عفت سازمانی و تشکیلاتی باید در عرصه عمل و اجرای طرح فرهنگی نیز مورد توجه قرار گیرد، گفت: افزایش آگاهی دینی، تقویت فرهنگ غیرت و استفاده از ابتکار عملهایی همانند حضور رابطان محرم از مجله همسران، برادران و پدران باید مورد توجه قرار گیرد هر چند کار سخت میشود و فرآیندها طولانیتر اما تقویت بعد خانواده در هیأت از دستاوردهای این عملکرد خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هیأت باید برای خانواده و هر فردی دستاورد داشته باشد، عنوان کرد: در جلسات یک هیأت باید بتوانیم به عشقورزی، الگو و معرفت برسیم تا بتوانیم بگوییم که هیأت ما کاربردی بوده است.
همچنین، شریفی خادم هیأت میثاق با شهدا به ارائه گزارشی از فعالیتهای این هیأت در حوزه خانواده پرداخت و عنوان کرد: از اسفندماه سال گذشته که رهبر معظم انقلاب اسلامی موضوع خانواده را در میان مداحان مطرح کردند هیأت میثاق با شهدا با حوزه خانواده ورودی جدیتر داشته است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه خانواده از فضای هیأت میزانی دور بود، برگزاری نشستهای مختلف با حضور کارشناسان شناختهشده حوزه خانواده از جمله حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در دستور کار هیأت قرار گرفت و نتایج این نشستها اکنون در نشستها و جلسات هیأت بهخوبی قابل مشاهده است.
شریفی از نقش هیأت در کاهش آسیبهای خانواده یاد کرد و گفت: شیوههای برقراری ارتباط میان اشعار آیینی و موضوعات مختلف در حوزه خانواده طی نشستهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و در این راستا فراخوانی اعلام شد که هزار نفر برای این فراخوان ارائه اثر داشتهاند.
استانی
برگزیده ها

در حاشیه همایش الی الحبیب2؛ اساتید محمدعلی مجاهدی و سید احمد شمس تجلیل شدند
استاد محمدعلی مجاهدی و استاد سید احمد شمس در حاشیه دومین همایش ملی جمعی از ستایشگران جوان هیأتهای کشور با عنوان الی الحبیب تجلیل شدند.
دکتر اردبیلی: مشکل جامعه ما اجرای سیاستهای شعاری در خصوص فرزندآوری است
استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه جمعیت: در قوانین، تسهیلاتی برای حل مشکلات فرزندآوری پیشبینی شده است اما مشکل اصلی ما فرهنگی است بر همین اساس انجام کارهای مردمی می تواند به عنوان پیشران فرهنگی باشد و شرایط را برای فرزندآوری بهتر کند.
حدیث حُسن منتشر شد
کتاب حدیث حُسن شامل 400 رباعی الهام یافته از احادیث نورانی اهل بیت علیهم السلام منتشر شد.
حجتالاسلام والمسلمین صالحی: مسئولان دولتی درخواست مردم برای حضور در اربعین عراق را جدی بگیرند
دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین گفت: اکنون سفرهای بسیاری به کشورهای مختلف درحال انجام است اما متأسفانه نوبت زائران اربعین که میشود سفرها لغو میشود درحالیکه یک جمعیت چندین میلیون نفری در ایران، خواستار حضور در اربعین عراق هستند.
دومین همایش ملی جمعی از ستایشگران جوان هیأتهای کشور در قم آغاز برگزار شد.
به همت جامعه ایمانی مشعر؛ دومین همایش ملی جمعی از ستایشگران جوان هیأتهای کشور در قم با عنوان الی الحبیب2 در سالن جلسات غدیر مجتمع یاوران مهدی مسجد مقدس جمکران برگزار شد.