حاج حسین یکتا: اربعین یک امر تربیتی، تمدنی، جهانی، شبکهسازی است
نماینده فعالان مردمی اربعین در ستاد مرکزی اربعین گفت:اعتقاد ما این است که اربعین یک امر تربیتی، تمدنی، جهانی، شبکهسازی بزرگ مجمع خیرین جهان اسلام و آمادگی برای ظهور است.

به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، حاج حسین یکتا در گردهمایی خادمان ستاد مردمی اربعین ۱۴۰۲ که در سالن همایشهای ساختمان سرچشمه برگزار شد، اظهار کرد: شکرگذار خداوند هستیم که خونهای ریخته شده دوران دفاع مقدس ثمر داد و امروز راه کربلا باز شده است.
وی با اشاره به اینکه کمبود و کسریهایی وجود دارد، مطرح کرد: اگر مقایسهای نسبت به سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی انجام دهیم، متوجه خواهیم شد که امروز امکانات بسیاری فراهم شده است و باید قدردان توفیق خدمت به زائرین اربعین حسینی باشیم.
فرمانده قرارگاه مرکزی امام حسین(ع) جامعه فعالان اربعین با بیان اینکه امروز اربعین در هر جمعی یک معنی دارد، عنوان کرد: اعتقاد ما نیز بر این است که اربعین یک امر تربیتی، تمدنی، جهانی، شبکهسازی بزرگ مجمع خیرین جهان اسلام و آمادگی برای ظهور است.
وی ادامه داد: اگر این اعتقاد را داریم باید ایمان راسخ، اخلاص خاص و دلهای بزرگی داشته باشیم وگرنه نمیتوانیم به رسالت خود عمل کنیم. یکتا با اشاره به اینکه اربعین یک امر جهانی است و باید آفریقاییها، شرق آسیا، اروپاییها، آمریکای جنوبیها و ... در این مسیر قرار بگیرند، خاطرنشان کرد: تمام ما که در این مسیر قرار داریم خادم زائرین اصلی هستیم که هنوز نیامدهاند.
استانی
برگزیده ها

جناب آقای رحمانی: هر زائر ایرانی یک رسانه در عرصه اربعین است
یکی از فعالان فرهنگی اربعین گفت: هر زائر یک رسانه است و یکی از کارهای زمین مانده در اربعین فعالیت فرهنگی است که امیدواریم با این پویش این مشکل را نیز برطرف کنیم.
انصاری: سعی می کنم فرزندانم را با اخلاق تربیت کنم
بازیکن سابق تیم ملی ایران: خداوند متعال به من دو فرزند پسر عطا کرده که بی شک حس پدر شدن احساسی است که قابل وصف نیست.
مرتضی اعلایی عنوان کرد: تولید ۱۴۰ هزار قطعه محصول در ۱۵ کارگاه تولیدی
مدیر خانه هنری ماهد گفت: نیروهای مجموعه ماهد با اعتقاد به روضههای خانگی در قالب ۱۵ کارگاه تولیدی ۱۴۰ هزار قطعه محصول را با کیفیت بالا تولید و بستهبندی کردند و اگر این اعتقاد نبود این حجم از کار نسبت به زمان کوتاهی که در اختیار داشتند شدنی نبود.
فیروزفر: نخستین کتابخانه امام حسین(ع) شناسی دنیا در حسینیه اعظم زنجان است
شهردار زنجان گفت: نخستین کتابخانه امام حسین(ع) شناسی دنیا را در حسینیه اعظم زنجان داریم.
محمدحسین کشکولی: هیآت حسینی در استانها، رسومات و تمایزهای بومی خود را برجسته کنند.
مدیر شبکه قرآن گفت: هیأت ها در روایت جلسات خود باید روی تمایزها دست بگذارند؛ استانهای مختلف باید رسوم بومی خود در عزاداری را منعکس کنند و سعی نکنند مانند هیأت های پایتخت عزاداری های خود را منعکس کنند؛ تمایز بسیاری از استان ها بوم و اصالت آن ها است.