معلی: هیأت به دنبال فرهنگسازی بازیافت است
مسئول دفتر افتصاد جامعه ایمانی مشعر: به علت فعال بودن شبکه مویرگی هیأتها در شهرها، شهرستانها و روستا این نهاد میتواند بحث عملیاتی بازیافت را پیش ببرد.

به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، دکتر حمزه معلی امروز در نخستین دوره آموزشی بازیافت ویژه هیآت مذهبی ، اظهار کرد: در این دوره 50 هیأت از 15 استان که در حوزه بازیافت و تفکیک پسماند فعال هستند، حضور پیدا کردهاند.
وی با اشاره به اینکه افزایش معلومات و اشتراک تجربیات دو هدف اصلی این دوره است، مطرح کرد: تمام آموزشها در سه سطح مقدمات، متوسطه و پیشرفته به هیأتهای مذهبی ارائه میشود.
مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه درحال حاضر دوره مقدماتی درحال برگزاری است، عنوان کرد: در این دوره ضمن پوشش سرفصلهای آموزشی حوزه بازیافت، مباحث علمی و آموزشی نیز ارائه میشود.
وی از ظرفیت بالای هیأتها در حوزه منابع انسانی یاد کرد و گفت: هیأت به عنوان یک نهاد مردمی در حوزههای مختلف ازجمله بازیافت و پسماند میتواند این ظرفیت را بکار بگیرد.
دکتر حمزه معلی با اشاره به اهمیت گفتمانسازی مسائل فرهنگی، زیست محیطی و فرهنگ تفکیک از مبدا، خاطرنشان کرد: هیأت به عنوان یک نهاد مذهبی و دینی میتواند در این عرصه نقش موثری ایفا کند.
وی با بیان اینکه ورود هیأتهای مذهبی به این حوزه برای فرهنگسازی است، تصریح کرد: به علت فعال بودن شبکه مویرگی هیأتها در شهرها، شهرستانها و روستا این نهاد میتواند بحث عملیاتی بازیافت را پیش ببرد.
دبیر مجمع عالی اقتصاد مقاومتی کشور با اشاره به اینکه همچنین هیأتها میتوانند به بازیافت به چشم سرمایه نگاه کنند، یادآور شد: حوزه بازیافت و تفکیک زباله به عنوان طلای کثیف درآمدزایی خوبی برای هیأتها میتواند داشته باشد.
استانی
برگزیده ها


ویژه نامه شهادت امام جعفر صادق(علیه السلام)
شناسنامه و مختصری از زندگانی حضرت امام صادق(علیه السلام)
اکبر شیخی: بسیاری از موسیقیهای هیأت در تراز دین نیست
یکی از پژوهشگران حوزه موسیقی از آسیبهایی که موسیقی غربی در کشور به دنبال داشته، یاد کرد و گفت: بسیاری از موسیقیهایی که امروز در هیأت اجرا میشود در تراز دین مبین اسلام نیست و در این حوزه ما نیازمند یک بازنگری مبنایی، علمی و عملی جدی هستیم.

رحیم آبفروش: باید در عمل زیرساخت حضور «خانواده» در هیأت فراهم شود
هیأتهای مذهبی باید حنجره دادخواهی مردم باشند