حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه: هیأتهای مذهبی قابلیت پیوستن به دولت انقلابی را دارند
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد گفت: هیأتهای مذهبی قابلیت پیوستن به دولت انقلابی را دارند اما باید دید که دولت انقلابی هم میتواند بستر پیوستن و بهرهمندی از ظرفیت هیأت انقلابی را فراهم سازد.
به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه طی سخنانی در سیزدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور که به همت جامعه ایمانی مشعر در قم درحال برگزاری است، اظهار کرد: ما در اسلام حرکتهای جهادی و مردمی را در قالبهایی همانند هیأت داریم همانطور که قرآن میفرماید که ای اهل ایمان با مال و جان خود جهاد کنید.
وی از فعالیت گروههای جهادی در کشور یاد کرد و افزود: تا به امروز گروههای جهادی با کمکهای مردمی و گاهی هم با هزینههای شخصی خدمات عمومی را انجام میدادند، اما این مدل چند درصد میتواند از کشور محرومیتزدایی کند؟ این گروهها با کمترین امکانات ۱۰ یا ۱۵ درصد خدمات عمومی دارند اما اگر دولت اسلامی به ویژه قوه مجریه انقلابی به میدان ورود و حکمرانی خود را با کمک گروههای جهادی دنبال کند نتیجه تغییر میکند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد تصریح کرد: گروههای جهادی در سیاستگذاری و قانونگذاری هم باید مشارکت داشته باشند چراکه اینها در میدان هستند و میتوانند درد جامعه را بشناسند در این صورت است که دولت در خدمت گروه جهادی برای تعالی جامعه خواهد بود.
وی با بیان اینکه توده مردم به صورت خودجوش عضو هیأتهای مذهبی هستند، گفت: برنامههای هیأت، بسیار دقیق تدوین و اجرا میشود به همین علت است که ما در اجرای مراسم عزاداری بهترین رعایت شیوهنامههای بهداشتی را شاهد بودیم.
خسروپناه از کارکرد هیأتهای مذهبی در عرصههای مختلف به ویژه خدمات اجتماعی یاد کرد و گفت: هیأتهای مذهبی قابلیت پیوستن به دولت انقلابی را دارند اما باید دید که دولت انقلابی هم میتواند بستر پیوستن و بهرهمندی از ظرفیت هیأت انقلابی را فراهم سازد.
برچسب
همایش ، هیئت ، هیأت ، جامعه ایمانی مشعر ، مشعر
استانی
برگزیده ها
نماینده مجلس شورای اسلامی: امروز هیچ فریضه ای مهم تر از حفظ جوانی جمعیت نیست
رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: جبهه مردمی باید برای فرزندآوری و تحقق قانون جوانی جمعیت مطالبه گری کند.محمدحسین کشکولی: هیآت حسینی در استانها، رسومات و تمایزهای بومی خود را برجسته کنند.
مدیر شبکه قرآن گفت: هیأت ها در روایت جلسات خود باید روی تمایزها دست بگذارند؛ استانهای مختلف باید رسوم بومی خود در عزاداری را منعکس کنند و سعی نکنند مانند هیأت های پایتخت عزاداری های خود را منعکس کنند؛ تمایز بسیاری از استان ها بوم و اصالت آن ها است.نادعلی: فروش، اصلیترین بخش تولید است
مشاور و مدرس امور بازاریابی و فروش حرفهای گفت: در حوزه کسب و کار، کشور ایران یک کشور تولیدی است ولی به دلیل اینکه در بحث فروش مشکل داریم، تولیدکنندگان با شکست مواجه میشوند.دکتر کشکولی: هیآت، رسانهی کهن شیعه در بازگویی حقایق دین و ارزشها هستند.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما افزود: امروز درصد بالایی از جامعه، دیندار هستند و حضور مردم در بسیاری از مراسمات و آئینهای دینی و مذهبی این موضوع را اثبات می کنند حتی اگر اقشاری که در این مناسک و مجالس حضور دارند، دارای ظاهری متفاوت باشند.