1200 خادم، پذیرای زائران پاکستانی اربعین در مرز ایران هستند
سخنگوی ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این ستاد از سال ۹۳ برای خدمتگزاری به زائران پاکستانی راهاندازی شده است، گفت: امسال با حضور 1200 خادم پذیرای این زائران و تسهیل سفر آنان هستیم.

مرز ریمدان هم برای ورود زائران پاکستانی باز شده است
سعید دهنوی، سخنگوی ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه این ستاد از سال ۹۳ برای خدمتگزاری به زائران پاکستانی و شبه قاره هند تشکیل شده است، گفت: این ستاد از گروههای مردمی شیعه و حتی اهل سنت در مرز میرجاوه تشکیل شده است که امسال با توجه به اضافه شدن مرز ریمدان، در این بخش نیز خدمترسان مردم هستیم. این گروهها شامل هیأتهای مذهبی، موکبها و گروههای مردمی است.
بناست ۲۰۰ هزار زائر پاکستانی از ایران راهی عراق شوند
وی با اشاره به اینکه امسال طبق برآوردها، بناست در مجموع ۲۰۰ هزار نفر از مرزهای ریمدان و میرجاوه وارد ایران شوند، تصریح کرد: در سالهای نخست، غذای ساده مانند سیبزمینی به زائران میدادیم، اما در سال ۹۸ وضعیت خدمترسانیها ارتقا پیدا کرد و در این سال پذیرای ۸۰ هزار زائر بودیم. به این زائران خدمات متنوعی مانند بهداشتی و درمانی، اسکان، حمل و نقل، مراقبتهای امنیتی، آمار، شبکهسازی، انتظامات و ... ارائه میشود.
خدمترسانی ۱۲۰۰ نفر به زائران پاکستانی در مرز ایران
دهنوی با بیان اینکه امسال بعد از دو سال وقفه به دلیل شرایط کرونایی مجدداً توفیق خدمترسانی به زائران پاکستانی را در ۷ حوزه داریم گفت: امسال پایگاه اینترنتی www.۴۰۰۵۴.ir راهاندازی شد تا افراد علاقهمند به خدمت ثبتنام کنند که در مجموع ۱۲۰۰ نفر خادم ثبتنام کردند. این خادمان برای کارهایی مانند پیرایشگری، کفاشی، آشپزی، گرافیک، تدوین، عکاسی و ... ثبتنام کردند و درحال حاضر به صورت حضوری در منطقه و یا غیرحضوری مشغول خدمترسانی هستند.
سخنگوی ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در این سایت برای ثبتنام خیرین و مواکب هم تمهیداتی اندیشیده شده بود تا آنان نیز ثبتنام کنند و با حضور در منطقه، خدمات ارائه دهند.
راهاندازی بیمارستان صحرایی در ریمدان توسط سپاه
وی با اشاره به اینکه امسال زوار در ابتدای ورود به مرز به صورت آنلاین، ثبتنام میشوند و اطلاعات آنان برای موکبهای مسیر مانند بم، ماهان، شیراز و حتی شلمچه هم ارسال میشود تا بدانند چه تعداد زائر در چه روزهایی به آنان میرسد، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امسال در ریمدان یک بیمارستان صحرایی راهاندازی کرده است و بنیاد علوی نیز زیرساختهای مخابراتی را در مرز فراهم کرده است. موکبی برای طبخ غذا و دستگاه یخساز با ظرفیت تولید ۲۰۰ کیلو یخ در روز نیز فراهم شده است.
دهنوی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی امسال جاده میان ریمدان تا چابهار را مرمت کرد که شرایط بسیار خوبی برای زوار فراهم آورده است. گمرک و مرزبانی نیز با گروههای مردمی همکاری خوبی دارد.
اهل سنت چه خدماتی به زائران اربعین میدهند؟
سخنگوی ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه یکی از زیباییهای خدمترسانی به زوار پاکستانی در استان سیستان و بلوچستان، فعالیت و خدمات گروههای اهل سنت به زوار پاکستانی است، گفت: این هموطنان ما در منازل خود به این زائران اسکان میدهند و پذیرای آنان هستند. بخش مهم و عمدهای از خادمین ریمدان اهل سنت هستند.
وی افزود: سران طوایف اهل سنت و بزرگان هر منطقه در مرز حضور پیدا میکنند و خوشآمدگوی زائران پاکستانی هستند. آنها موکب راهاندازی کرده و ایستگاه صلواتی دارند و هر زائری که وارد میشود، تلاش میکنند به او خدمترسانی کنند. تعدادی از اهل سنت نیز برای حمل و نقل، وسایل شخصی خود را پای کار آوردند یا به عنوان راننده مشغول خدمترسانی هستند.
رضایت زائران پاکستانی از خدمات ایرانیها
دهنوی با اشاره به اینکه امسال با توجه به اینکه در مقطعی اعلام شد امکان خروج زوار پاکستانی نیست، کمی تعداد زائران اُفت کرد، اما با رفع این مشکل، این افراد در حال ورود به کشور ما هستند، خاطرنشان کرد: زائران پاکستانی از نظم خادمان، مدیریت عالی و رفتار مناسب گروههای مردمی در مرز تمجید میکنند، اما نیاز است که نهادها و دستگاهها از قبل برای پذیرایی این زائران برنامهریزی کنند. امسال بعد از شروع کار، بسیاری از نهادها وارد شدند و خدمات دادند که اگر از پیش باشد، نتایج بهتری دارد.
استانی
برگزیده ها

اولین نشست فعالین و تولیدکنندگان هیأتی قالیبافی جامعه ایمانی مشعر برگزار شد
در این جلسه تلفیقی(مجازی- حضوری) ضمن تشریح فعالیتهای دفتر اقتصاد، فعالان و تولیدکنندگان قالی دغدغهها و مشکلات خود را بیان نمودند و با تصمیم جمعی، اولین هیأت ملی قالیبافی با حضور این بزرگواران کار خود را شروع کرد.
برگزاری نشست هیأتپژوهی در مسجد مقدس جمکران
راهکارهای الگوی تعامل بیشتر بین هیأتهای مذهبی بررسی میشود.
بيانیه انقلابی آیتالله نجمالدین طبسی در مورد وقایع اخیر
آنچه مایه تعجب است، همراهی عدهای از ورشکستگان سیاسی و جمعی از مطرودین از حوزه است که در میان اساتید و برجستگان حوزه فاقد جایگاه علمی هستند.
بیانیه جمع گستردهای از جامعه هیأتهای حسینی، منبریها، ستایشگران اهلبیت(ع) و فعالان عرصه هیأت در واکنش به توهین به ساحتمقدس اهلبیت(ع)
"فاطمیه را صحنه نمایش وحدت مسلمانان میکنیم"
دکتر مقدمفر: نباید در اغتشاشات اخیر ساکتباشیم
مشاور فرهنگی و رسانهای فرمانده سپاه گفت: جریانات امروز در ادامه همان جریانات صدر اسلام است و نباید در این عرصه سکوت کنیم تا دشمن به پیشروی خود ادامه دهد.