حجت الاسلام قنبریان: اقتصاد مردمی با توزیع عادلانه منابع محقق میشود
استاد حوزه و دانشگاه گفت: اقتصاد مردمی یعنی منابعی که هست باید به شکل مساوی میان مردم توزیع شود و اگر هر اتفاق دیگری بجز این رقم بخورد، اقتصاد مردمی نمیشود.

به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، حجت الاسلام والمسلمین محسن قنبریان در هفدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشوری که با عنوان هیأت و تربیت دو در حسینیه اعظم زنجان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از رسالتهای هیأت، احیای زندگی مردم است.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند که در بحث عدالت عقب ماندهایم، مطرح کرد: ورود به این مسئله فوری است و مقام معظم رهبری بارها فرمودهاند که جبران این عقب ماندگیها در موارد بسیاری امکان پذیر نیست.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه موضوع مردمیسازی نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است، عنوان کرد: اگر فرصتها در جامعه برابر باشند دیگر شکاف طبقاتی ایجاد نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از راههای پیشرفت کشور دخیل کردن خیل عظیم مردم در تولید است، خاطرنشان کرد: این موضوعات نکات اصلی مکتب اسلام است که باید به آن توجه شود.
قنبریان با بیان اینکه امروز هیأتیها را به مباحث فرهنگی مشغول کرده و اقتصاد را از آنها جدا کردهاند، تصریح کرد: برای عدالت اجتماعی فرصت برابر در منابع قدم اول است و این موضوع در مکتب اسلام آمده است.
وی با اشاره به اینکه خیریه بازی برای زمانی که دولت اسلامی سرکار باشد یک اقدام سرکاری است، یادآور شد: اقدامات این چنینی نمیتواند مانع ازبین بردن فقر شود چراکه کار اساسی نیست، در عوض یک سیاست متناسب ارزی میتواند در یک مدت زمان کوتاه از افراد بسیاری دستگیری کند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه کار اساسی اقتصاد مردمی است، ابراز کرد: اقتصاد مردمی یعنی منابعی که هست باید به شکل مساوی میان مردم توزیع شود و اگر هر اتفاق دیگری بجز این رقم بخورد، اقتصاد مردمی نمیشود.
وی با اشاره به اینکه زمینه اقتصادی جمهوری اسلامی کج است، بیان کرد: دولت سیزدهم درآمدهای بیشتری نسبت به دولتهای قبلی داشته و ارزهای بلوکه شده را نیز برگردانده است ولی این موضوع در سفره مردم قابل مشاهده نیست که نشان میدهد زمین اقتصاد کج است.
قنبریان با بیان اینکه این زمین کج تنها با برابر شدن مردم در منابع صاف میشود، اظهار داشت: یک هیأت به عنوان یک سلول فعال در جامعه باید این موضوع را ابتدا در خود پیاده کند.
وی با اشاره به اینکه در قانون اساسی آمده است که باید ابزار تولید برای تمام مردم فراهم شود، عنوان کرد: اگر منابع تنها دست عدهای باشد و نیمی از خانوادههای ایران تنها مزد بگیرند، همیشه این شکاف طبقاتی وجود خواهد داشت.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه هیأت به عنوان محلی برای احیای امر اهل بیت(ع) باید به دنبال اصلاح اقتصاد باشد، مطرح کرد: برای تحقق این موضوع باید تلاش کند منابع و ابزار تولید در اختیار محرومان قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه منبر و رسانه هیأت برای غر زدن و کنایه زدن نیست، خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت برای ساماندهی مشکلات استفاده شود که این موضوع نیز در ادامه مسیر همراهی با مردم است.
استانی
برگزیده ها

حجت الاسلام راشد یزدی: مهر استاندارد در اخلاق اسلامی اخلاص است
وی بر لزوم مقبولیت عبادات مومنان از سوی خداوند گفت: این روضهای که من میخوانم و روزهای که شما میگیرید، اگر خالص و برای خدا نباشد به قول معروف از سوی خداوند استاندارد نبوده است و خدا آن را تایید نمیکند.
رحیمپور ازغدی: کار هیئتی، جهادی، فداکارانه و بیتوقع است
به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، «حسن رحیمپور ازغدی» در سومین نشست ملّی هیئات شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با موضوع هیأت و گفتمان خدمات اجتماعی و مطالبهگری برگزار شد
سبکی که ماندگار شود و در دهانها بچرخد، بهترین سبک است
گفتگو با استاد غلامرضا سازگار، پیرغلام و شاعر اهلبیت درباره نوحه
اعلامیه درگذشت حاجحجتاللهکسری
پیام تسلیت جامعهایمانیمشعر در پی درگذشت حاجحجتاللهکسری
امام علی(ع) بزرگ ترین مجاهد عرصه تبیین
حجت الاسلام والمسلمین صرامی گفت: بزرگ ترین مجاهد عرصه تبیین، امیرالمومنین علیه السلام هستند که مهم ترین موضوع تبلیغ، یعنی رسالت نبی مکرم اسلام صلوات الله علیه را تبلیغ و تبیین می کردند.