حجت‌الاسلام والمسلمین حسین سوزنچی : ارتباط با مسجد و خانواده از چالش‌های پیش‌روی هیأت‌های مذهبی است

05 دی 1397

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین سوزنچی : ارتباط با مسجد و خانواده از چالش‌های پیش‌روی هیأت‌های مذهبی است

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم با اشاره به اینکه چالش‌های پیش‌روی هیأت رابطه این نهاد با مسجد و خانواده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین سوزنچی : ارتباط با مسجد و خانواده از چالش‌های پیش‌روی هیأت‌های مذهبی است

وی افزود:  هیأت جدای از مسجد در طولانی مدت نابود خواهد شد به همین علت هیأت باید به دنبال ارتباط با مسجد باشد و این موضوع نیز نمی‌تواند از بالا به پایین اجرایی شود.به گزارش جامعه ایمانی مشعر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین سوزنچی ظهر امروز در دهمین گردهمایی هیأت‌های محوری و برگزیده کشور در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی(عج) قم طی سخنانی با اشاره به «نقش هیأت در معادلات جهانی» اظهار کرد: شاید برخی از هیأت‌ها نسبت به میزان تاثیرگذاری خود آگاه نباشند اما در حقیقت اعمال هیأتی‌ها در سطح جهانی بازتاب خواهد داشت و پاداش و اجر ویژه‌ای برای آن‌ها درنظر گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه برخی از افراد نسبت به ارتباطات جهانی ناآگاه هستند، اضافه کرد: در دورانی با مشاهده کردن شبکه‌های مجازی وحشت کردیم اما اکنون به دنبال حضور در این عرصه‌ها و نقش‌آفرینی در فضای مجازی هستیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم کارکرد اصلی هیأت را ایجاد ارتباط میان افراد و امام دانست و خاطرنشان کرد: اصل کار هیأت ایجاد رابطه ولایی مردم با امام است و کارکرد هیأت با امام گره خورده است چراکه اگر کسی میان خود و امام رابطه‌ای برقرار کند عالم را تغییر خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس معادلات نظام سلطه واقعه عاشورا هیچ ارزشی نداشته است، گفت: مهم‌ترین جنگ تاریخ از نظر اسلام عاشوراست و ما نیز این موضوع را باور داریم چراکه این جنگ توانسته رخ‌دادهای بزرگی را در عالم رقم بزند و هیأت نیز همانند عاشورا هر چند جمعیت کمی دارد اما می‌تواند عالم را تغییر دهد.
سوزنچی با تاکید بر اینکه هدف اصلی هیأت تقویت رابطه افراد با امام زمان(عج) و تحقق این هدف زمینه‌ساز ظهور است، تصریح کرد: ما هیأت سکولار نداریم چراکه اگر هیأتی هم از مباحث انقلابی دور باشد اما رابطه افراد را با امام زمان(عج) تقویت کند در حقیقت افراد را به سمت هدف نزدیک کرده است.
وی از محور شدن دوربین‌های فیلم‌برداری در برخی هیأت‌ها یاد کرد و گفت: فضای مجازی مورد پسند تمدن غرب است اما تمدن اسلامی به دنبال فضای حقیقی است، هر چند این موضوع هم به معنای بی‌توجهی نسبت به فضای مجازی نیست.
سوزنچی با تاکید بر اینکه تقویت رابطه ولایی افراد باید در فضای حقیقی دنبال شود، مطرح کرد: در مرحله نخست باید به دنبال استفاده مطلوب از فضاهای حقیقی خود باشیم و در مرحله بعدی در فضای مجازی به دنبال افراد دیگر برویم.
وی با اشاره به اینکه چالش‌های پیش‌روی هیأت رابطه این نهاد با مسجد و خانواده است، عنوان کرد: هیأت جدای از مسجد در طولانی مدت نابود خواهد شد به همین علت هیأت باید به دنبال ارتباط با مسجد باشد و این موضوع نیز نمی‌تواند از بالا به پایین اجرایی شود چراکه هیچ کاری از بالا به پایین در هیأت جواب نمی‌دهد.
سوزنچی بر لزوم ارتباط میان هیأت‌ها با نهاد خانواده تاکید کرد و یادآور شد: اکنون برخی از افراد به پرداختن غیرمتعارف به هیأت از خانواده‌های خود بازمانده‌اند درحالی‌که در هیأت‌های مذهبی نیازمند روابط عمیق انسانی هستیم و این روابط در خانواده رقم زده می‌شود؛ اگر فرزند یک مدیر هیأت، هیأتی نشود تلاش‌های آن فرد هیچ کاربردی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه رابطه ولایی اصیل با دو عنصر معرفت و احساس نسبت به امام توسط سخنران و مداح رقم زده خواهد شد، عنوان کرد: هیأت‌ها نقش مهمی در معادلات جهانی ایفا می‌کنند چراکه این مجموعه‌ها به دنبال یارگیری برای امام هستند؛ انقلاب به گسترش هیأت‌ها کمک کرد و به قول رهبر انقلاب اسلام هیأت سکولار نداریم.

نظرات


استانی
برگزیده ها
هفتمین همایش هیأت‌های فعال در عرصه اربعی...

هفتمین همایش هیأت‌های فعال در عرصه اربعین در قم برگزار می‌شود

هفتمین همایش هیأت‌های فعال در عرصه اربعین، در تاریخ سوم و چهارم شهریورماه ۱۴۰۱ در قم، مسجد مقدس جمکران، شبستان بقیع برگزار می‌شود.
01 شهریور، 1401

حجت الاسلام والمسلمین قوامی: بدون هیأت ب...

حجت الاسلام والمسلمین قوامی: بدون هیأت به تمدن نمیرسیم

مدیر بنیاد فقهی مدیریت اسلامی: مدرسه، قرض الحسنه و خیریه سه ضلع حیاتی هیأت هستند
12 تیر، 1398

ماه شعبان امسال با «اصحاب آخرالزمانی سید...

ماه شعبان امسال با «اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا» + دریافت (دانلود) نشان نوشته

با هم‌فکری جمعی از کارشناسان مذهبی کشور و نظرسنجی از هزاران نفر از فعالان هیأتی کشور «اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا» به عنوان شعار مورد توجه و تاکید قرار گرفت
14 اردیبهشت، 1394

برگزاری ۵ نشست تجربه مانا با حضور اساتید...

برگزاری ۵ نشست تجربه مانا با حضور اساتید در نخستین روز شانزدهمین همایش مدیران هیآت

نشست‌های پنج‌گانه تجربه مانا با حضور اساتید و کارشناسان برجسته در نخستین روز همایش مدیران هیأت‌های محوری و برگزیده کشور برگزار شد.
25 آبان، 1401

حجت‌الاسلام قاسمیان: برخی به دنبال جلوگی...

حجت‌الاسلام قاسمیان: برخی به دنبال جلوگیری از ترویج فرزندآوری هستند

مشاور بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه برخی همچنان در کشور به دنبال جلوگیری از ترویج فرزندآوری هستند، گفت: تاکنون هیچ حرکت خاصی در حوزه فرزندآوری رخ نداده و ما 18 سال است که زیر نرخ جایگزینی 1/2 قرار گرفته‌ایم.
06 دی، 1398 | قم

copyright

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جامعه ایمانی مشعر محفوظ است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد