شهرام توانا: چگونه با شهرداری‌ها قرارداد پسماند ببندیم

17 خرداد 1402

شهرام توانا: چگونه با شهرداری‌ها قرارداد پسماند ببندیم

عضو کمیته تدوین فهرست بهای پسماند کشور روش‌های عقد قرارداد پسماند با شهرداری‌ها را تشریح کرد.

شهرام توانا: چگونه با شهرداری‌ها قرارداد پسماند ببندیم

به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، شهرام توانا عضو کمیته تدوین فهرست بهای پسماند کشور در "نخستین رویداد ملی هم‌افزایی فعالان اقتصادی هیأت" که به همت دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر برگزار شد، اظهار کرد: تولید پسماند در ایران تقریبا دو برابر و نیم دنیا است.
وی اضافه کرد: در دنیا 70 درصد پسماندها بازیافت خواهد شد ولی در ایران تنها 25 درصد از این حجم بازیافت پسماند خواهد شد.
عضو کمیته تدوین فهرست بهای پسماند کشور مطرح کرد: باتوجه به شرایط موجود از طریق وزارت کشور به دنبال این هستیم که ائمه جمعه به طور هفتگی نسبت به موضوع پسماند و بازیافت تذکراتی داشته باشند. 



وی با اشاره به اینکه پسماندها به پنج دسته پسماندهای عادی، ویژه کشاورزی، صنعتی و پزشکی تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: برای پسماند باید مراحل مختلفی را طی کرد که مرحله نخست مدیریت جمع آوری است که به دو حالت تفکیک از مبدا و جمع آوری مکانیزه انجام می‌شود.
توانا با بیان اینکه پس از جمع‌آوری به ایستگاه‌های میانی انتقال پیدا می‌کنند، خاطرنشان کرد: پس از مرحله انتقال به ایستگاه، مجدد به کارخانه پسماند یا محل دفن منتقل می‌شود.
وی افزود: در این مرحله شاهد تقسیم به کود آلی، ضایعات خشک، شیرابه و ریجکت هستیم که شیرابه و ریجکت بلای جان انسان‌ها هستند.
عضو کمیته تدوین فهرست بهای پسماند کشور با اشاره به اینکه باتوجه به اینکه در قانون مدیریت پسماند، فعالیت در این عرصه با شهرداری است برقراری ارتباط با شهردرای بسیار مهم است، تصریح کرد: در برخورد با شهرداری باید با برخی از مفاهیم پایه شامل مدیریت، بهره‌وری و کار تیمی آشنا باشید.
وی با بیان اینکه مدیریت به معنای کار توسط دیگران با برنامه‌ریزی مناسب است، یادآور شد: وظایف مدیریت شامل چهاربخش برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، رهبری و کنترل است.
توانا با اشاره به اینکه مدیریت ترکیب علم و هنر است، بیان کرد: به طور خلاصه سیستم موفقیت آمیز از روش مهندسی کار، فرهنگ‌سازی و آموزش کار و همچنین انجام کار قانونی استفاده می‌کند.
وی با بیان اینکه امروز مشکل اصلی جامعه ما عدم بهره‌وری است، ابراز کرد: برای بهره‌وری نیازمند کارایی و اثربخشی هستیم که کارایی به معنای انجام درست یک کار و اثربخشی به معنای انجام درست یک کار درست است.
عضو کمیته تدوین فهرست بهای پسماند کشور با اشاره به اینکه برای عقد قرارداد با شهرداری باید برنامه‌ریزی استراتژیک بلد باشیم، اظهار داشت: مطالعه قانون بیست ساله توسعه، شناخت محیط، ارزیابی ظرفیت‌ها، تسلط بر مکاتبات اداری و ... نیز باید در دستورکار باشد.
لازم به ذکر است "نخستین رویداد ملی هم‌افزایی فعالان اقتصادی هیأت" به همت دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر در روزهای 18 و 19 خردادماه 1402 حضور 250 نفر از فعالین اقتصادی در قم برگزار شد.

نظرات


استانی
برگزیده ها
حجت‌الاسلام وافی: هیأت تراز انقلاب اسلام...

حجت‌الاسلام وافی: هیأت تراز انقلاب اسلامی، حداکثری و اثرگذار است

هیأت تراز انقلاب اسلامی هیأتی است که بتواند خود را به کارکرد حداکثری خود یعنی جریانسازی، تاثیرگذاری و خدمات اجتماعی است برساند.
12 تیر، 1398

حجت الاسلام تراشیون: اقدامات تربیتی نیاز...

حجت الاسلام تراشیون: اقدامات تربیتی نیازمند کار فعالانه است

استاد حوزه علمیه گفت: باید برای موفقیت در حوزه تربیتی، اقدامات فعلانه انجام دهیم.
25 آبان، 1401

پیام تسلیت درگذشت حضرت استاد فاطمی‌نیا

پیام تسلیت درگذشت حضرت استاد فاطمی‌نیا

پیام تسلیت جامعه ایمانی مشعر در پی درگذشت حضرت استاد فاطمی‌نیا
25 اردیبهشت، 1401

حجت الاسلام  موسوی: تعلل در فرزندآوری به...

حجت الاسلام موسوی: تعلل در فرزندآوری به خاطر مسائل اقتصادی، توهین به جایگاه مادری است

نویسنده کتاب مثبت سه گفت: فارغ از نظر معصومین علیهم السلام و نگاه دینی بدون هیچ قید و شرطی نسبت به فرزندآوری تأکید شده است بر همین اساس می توان از حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت علی علیه السلام تأسی کرد.
19 آذر، 1400

چهارمین نشست علمی هیأت‌پژوهی

چهارمین نشست علمی هیأت‌پژوهی

در قالب میزگرد هیأت‌پژوهی روابط متقابل هیأت‌های مذهبی و نهادهای شهری بررسی شد
05 آذر، 1396

copyright

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جامعه ایمانی مشعر محفوظ است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد