هیأت ملی در راستای توانمندسازی هیأتی ها ایجاد شده است.
مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر گفت: تشکیل هیأت ملی کمک می کند که تولیدکنندگان هیأتی کارهای خود را ارتقا دهند.
به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، حجت الاسلام والمسلمین حمزه معلی پیش از ظهر پنجشنبه در پانزدهمین همایش هیات های محوری و برگزیده کشور که در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد، اظهار داشت: نمایشگاه دائمی تولیدکنندگان هیات می تواند به دیده شدن کارهای این تولیدکنندگان کمک کند.
وی افزود: برگزاری این نمایشگاه از طرف دیگر می تواند باعث شود که تولیدکنندگان هیاتی با شبکه های وسیع موجود در کشور متصل شوند.
مسئول دفتر اقتصادی جامعه ایمانی مشعر خاطرنشان کرد: بعد از تجمیع محصولات تولیدکنندگان هیاتی، ما یک بازاری تشکیل خواهیم تا در بستر مجازی این تولیدات در اختیار مشتری قرار گیرد؛ همچنین بخشی از این سود اگر به هیات برسد، می توان برای مشتری های هیاتی انگیزه ایجاد کرد تا با خرید کالا، همزمان به هیات کمک کنند.
حجت الاسلام والمسلمین معلی تاکید کرد: هیاتی ها باید تولیدات دوستان خود در هیآت را به دیگران معرفی کنند تا از این طریق به دوست و هم کیش خود خیر برسانند.
وی ادامه داد: ما یک مجمع اقتصادی را ایجاد کرده ایم که ذیل آن مجامع تخصصی شکل گرفته است و سه هیات ملی مهم از این قرار است: در حوزه نساجی با قریب به 30 فعال در این بخش کار آغاز شده و برای این عرصه یک فعال موفق در این بخش به عنوان مدیر انتخاب شده است. در عرصه قالیبافی هم هیات ملی شکل گرفته است؛ عرصه سوم که هیات ملی برای آن شکل گرفته است، عرصه بازیافت است که با وجود اینکه خام فروشی است، می تواند سود سرشاری داشته باشد.
مسئول دفتر اقتصادی جامعه ایمانی مشعر ابراز کرد: تشکیل هیات ملی کمک می کند که تولیدکنندگان هیاتی کارهای خود را ارتقا دهند. ما به دنبال این هستیم که برنامه هیات ملی را در سایر صنوف هم گسترش دهیم تا تمامی هیاتی ها بتوانند کنار هم یک زنجیره اقتصادی بزرگ در سطح ملی ایجاد کنند.
حجت الاسلام والمسلمین معلی عنوان کرد: در استان آذربایجان غربی 31 و خراسان 21 فعال اقتصادی داریم و دیگر شهرها نیز تعداد بالایی از افراد مشغول به کار هستند، اما برخی از استان ها هنوز کار خود را در زمینه اقتصادی آغاز نکرده اند که باید این اتفاق رقم بخورد.
استانی
برگزیده ها
تحلیل اساتید حوزه و دانشگاه از اقتصاد اربعین
برخی از اساتید حوزه و دانشگاه به بیان دیدگاه خود پیرامون «اقتصاد اربعین» پرداختند.برگزاری نشست هیأتپژوهی در مسجد مقدس جمکران
راهکارهای الگوی تعامل بیشتر بین هیأتهای مذهبی بررسی میشود.در کارگاه تجربه مانا بررسی شد هیأتها چگونه از ظرفیت بانوان بهرهمند شوند؟
خادمان هیأتهای انصار ولایت و میثاق با شهدا در کارگاه تجربه مانا دوازدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور به بیان تجربیات خود در راستای استفاده از ظرفیت بانوان در عرصه هیأت پرداختند.نشست فعالین اقتصادی هیأتی عرصه صنایع تبدیلی بازیافت در دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر برگزار شد.
در این جلسه فعالیتها، چشمانداز و اهداف دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر تشریح و تبیین شد و در ادامه، فعالین اقتصادی در زمینههای بازیافت و صنایع تبدیلی که از هیأتهای مختلف دور هم جمعشدهبودند، نقطهنظرات و مشکلات و دغدغهمندیهای خود را مطرح کردند.ماه شعبان امسال با «اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا» + دریافت (دانلود) نشان نوشته
با همفکری جمعی از کارشناسان مذهبی کشور و نظرسنجی از هزاران نفر از فعالان هیأتی کشور «اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا» به عنوان شعار مورد توجه و تاکید قرار گرفت