حضور و بیانات گرانقدر رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی

02 فروردین 1392

حضور و بیانات گرانقدر رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین روز از سال ۱۳۹۲، در جمع گسترده و پرشور هزاران نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا سلام‌الله علیهماحضور یافت

حضور و بیانات گرانقدر رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان بسیار مهمی به ارزیابی دستاورد‌ها و پیشرفتهای زیربنایی بزرگ ملت ایران درسال ۱۳۹۱ برغم ایجاد موانع عملی و تبلیغات گسترده و پرحجم از جانب بدخواهان ملت پرداختند و ضمن بیان نكات اساسی در خصوص موضوع مذاكره با آمریكا، همچنین الزامات حماسه اقتصادی به ویژه لزوم رهائی از وابستگی به نفت و توجه جدی به سیاستهای كلان اقتصادی، و اقدام هوشمندانه پیش از اجرای نقشه دشمن را تبیین كردند و در خصوص حماسه سیاسی نیز انتخابات ریاست جمهوری را مظهر آن دانستند و تاكید كردند، در انتخابات باید همه سلیقه‌ها و جریانهای سیاسی معتقد به نظام جمهوری اسلامی حضور داشته باشند و با عنایت پروردگار و همت ملت ایران، مشاركت گسترده‌ای نیز تحقق یابد زیرا انتخابات ریاست جمهوری در همه مسائل اصلی كشور تاثیر گذار است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنان خود ضمن تبریك مجدد سال نو به ملت ایران، ارزیابی نقاط قوت و ضعف كشور در سال گذشته و برنامه‌ریزی بر اساس این ارزیابی كلان را یك ضرورت برشمردند و افزودند: همانگونه كه انسان در مسائل فردی و شخصی نیازمند ارزیابی و محاسبه دائمی است، در مسائل كشور نیز ارزیابی و محاسبه ملی، كاری با اهمیت است، زیرا قابل عبرت گرفتن وبهره گیری برای آینده است.
ایشان با اشاره به زیرنظر بودن عملكرد و موفقیت‌های ملت ایران از جانب ملت‌ها و نخبگان كشورهای مختلف برای استفاده از تجارب آن و همچنین نگاه دقیق دشمنان، به دستاورد‌ها و احیاناً نقاط ضعف ایران خاطر نشان كردند: از این نظر نیز ملت ایران باید نگاهی كلان و واقع بینانه و ارزیابی صحیحی از شرایط كشور داشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامی، ارزیابی شرایط كشور با نگاه صرف به مسائلی همچون گرانی‌ها، كاهش تولید در برخی واحدهای تولیدی و فشارهای اقتصادی را ارزیابی ناقص و نادرست خواندند و تاكید كردند: نگاه صحیح آن است كه در میدان عظیم پرچالش ملت ایران، در كنار نقاط ضعف ومشكلات، پیشرفت‌ها و دستاوردهای بزرگ نیز دیده شوند كه در این صورت نتیجهٔ چنین ارزیابی كلانی، سربلندی و قهرمانی ملت ایران است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اظهار نظر صریح مقامات آمریكائی مبنی بر اعمال تحریم برای فلج كردن ملت ایران افزودند: در این صحنه پرچالش، ملت ایران توانسته است با هوشمندی و ظرفیت وقدرت بالا، تهدید‌ها را تبدیل به فرصت كند و همانند قهرمانی ورزشی، از یك هماوردی سخت و همراه با زحمت و تلاش وخستگی، پیروز خارج شود و تحسین همگان را نیز برانگیزد. ایشان خاطرنشان كردند: اگر چنین نگاهی به كشور و شرایط آن باشد، قطعاً قهرمان این صحنه عظیم، ملت ایران است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: موفقیت‌ها و دستاوردهای ملت ایران در این عرصه پرچالش به گونه‌ای است كه حتی تحسین هوشمندان نكته بین و نخبگان سیاسی و دانشگاهی دنیا در كشورهای مختلف از جمله كشورهای بدخواه ایران را نیز برانگیخته است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به گروهی هم كه همواره از پیشرفت‌های ملت ایران ناخرسند هستند، اشاره و تاكید كردند: این گروه كه‌‌ همان دشمنان ملت هستند از دو شیوه برای مقابله با پیشرفت‌ها استفاده می‌كنند: ۱. مانع تراشی عملی همچون تحریم وتهدید و مشغول كردن مسئولان، نخبگان و ملت به كارهای فرعی وغیر اولویت دار ۲. تبلیغات گسترده و پرحجم برای پنهان كردن پیشرفتهای ملت ایران و بزرگنمائی برخی نقاط ضعف.
 ایشان سال ۹۱ را از این منظر یكی از پركار‌ترین سال‌ها برای بدخواهان ملت ایران برشمردند و افزودند: آن‌ها هدف خود را فلج كردن وبه زانو درآوردن ملت اعلام كرده‌اند، بنابراین اگر ملت ایران در مقابل همه این فشار‌ها، سرپا و بانشاط بایستد و به پیشرفتهای بیشتری دست یابد، آن‌ها بی‌آبرو خواهند شد.
 رهبر انقلاب اسلامی سپس دو سوال را مطرح كردند: ۱- لانه اصلی توطئه برضد ملت ایران كجاست؟ ۲- دشمنان این ملت چه كسانی هستند؟
حضرت آیت الله خامنه‌ای در پاسخ به سوال اول تاكید كردند: مركز اصلی توطئه‌ها بر ضد ملت ایران، آمریكا است و امروز بعد از گذشت ۳۴ سال، هر‌گاه كه نام دشمن برده می‌شود، ذهن ملت ایران به سرعت متوجه آمریكا می‌گردد. ایشان افزودند: مسئولان آمریكا باید در مورد این موضوع بدقت تامل كنند واز خود بپرسند كه چرا ذهن ملت ایران در خصوص دشمن، همواره متوجه آمریكا است؟
رهبر انقلاب اسلامی همچنین در خصوص دشمنان ملت ایران، خاطرنشان كردند: علاوه بر آمریكا كه دشمن درجه اول و مركز توطئه است، دشمنان دیگری هم وجود دارند، كه دولت انگلیس خبیث از جمله آن‌ها است، اما از خود استقلالی ندارد و با دنباله روی، نقش مكمل دولت آمریكا را دارد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، در این بخش از سخنان خود، نكته‌ای را هم به دولت فرانسه گوشزد كردند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران با دولت و ملت فرانسه مشكلی نداشته است اما دولت فرانسه در سالهای اخیر و بویژه از زمان ساركوزی، سیاست دشمنی آشكار با ملت ایران را در پیش گرفته است كه این سیاست غلط همچنان ادامه دارد و این كار، غیرمدبرانه و ناهوشمندانه است.
ایشان به رژیم صهیونیستی نیز اشاره و خاطر نشان كردند: رژیم غاصب صهیونیستی در حد و اندازه‌ای نیست كه در صف دشمنان ملت ایران به حساب بیاید. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی تهدیدهای سردمداران رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله نظامی به ایران، تاكید كردند: اگر غلطی از آن‌ها سر بزند، جمهوری اسلامی ایران، تل آویو و حیفا را با خاك یكسان خواهد كرد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطر نشان كردند: آمریكائی‌ها دائماً برای این چند دشمن ملت ایران، تعبیر نادرستِ «جامعه جهانی» را بكار می‌برند در حالیكه «جامعه جهانی» بهیچ وجه درصدد دشمنی با ایرانی و ایران اسلامی نیست.
ایشان بعد از تبیین دشمنان واقعی و معدود ملت، به تشریح اقدامات خصمانه آن‌ها در سال ۹۱ پرداختند و افزودند: آمریكائی‌ها بر خلاف اظهار دوستی‌های ظاهری به ملت ایران، از اوایل سال گذشته تحریم‌های شدید و گسترده نفتی و بانكی را برضد ایران آغاز كردند و اصرار دارند كه با وجود این اقدامات خصمانه، دشمن تلقی نشوند.
رهبر انقلاب اسلامی این سیاست را ادامه‌‌ همان سیاست «پنجه چدنی زیر دستكش مخملی» دانستند و خاطرنشان كردند: آن‌ها بر خلاف این ظاهر فریبی‌ها، حركت برنامه ریزی شده‌ای را آغاز كردند و انتظار داشتند بعد از چند ماه، ملت ایران تسلیم زورگوئی آن‌ها شود و دست از فعالیت‌ها ی فزاینده علمی خود بردارد اما آنچه كه اتفاق افتاد خلاف خواسته و پیش بینی بدخواهان بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به اظهار خرسندی مقامات آمریكائی از تاثیرگذاری تحریم‌ها و اظهارات برخی مقامات ایرانی در این ارتباط، افزودند: تحریم‌ها اثر گذاشته اما آن اثری را كه آن‌ها بدنبال آن بودند، نداشته است.
ایشان خاطر نشان كردند: اگر تحریم‌ها اثر گذاشته است، علت آن اشكال اساسی در وابسته بودن اقتصاد كشور به نفت است و بر همین اساس باید اقتصاد بدون نفت از برنامه‌های اصلی و اولویت‌های دولت آینده باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان چندین سال قبل خود مبنی بر لزوم رسیدن به شرایطی كه امكان بستنِ درِ چاههای نفت و اداره كشور بدون نفت وجود داشته باشد، افزودند: درآن زمان برخی آقایانی كه به تعبیر خودشان تكنوكرات هستند، در مقابل این سخن لبخند معنا داری زدند و گفتند مگر چنین چیزی امكان دارد؟
حضرت آیت الله خامنه‌ای تاكید كردند: رسیدن به اقتصاد بدون نفت امكان پذیر است اما شرط آن برنامه ریزی صحیح و اجرا، است.
 ایشان بعد از تشریح اقدامات خصمانه دشمنان در عرصه اقتصادی در سال ۹۱، به تلاشهای آن‌ها در عرصه سیاسی نیز اشاره كردند و افزودند: یكی از اقدامات بدخواهان ملت ایران در عرصه سیاسی، تلاش برای منزوی كردن نظام اسلامی بود كه برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران با حضور سران و مسئولان بلند پایه جنبش عدم تعهد و تحسین ایران بدلیل پیشرفتهای شگرف علمی و فناوری و اقتصادی، طراحی دشمنان را با شكست كامل مواجه كرد.
رهبر انقلاب اسلامی ایجاد تردید در ملت ایران و جدائی آنان از نظام اسلامی را یكی دیگر از اقدامات بدخواهان در عرصه سیاسی برشمردند و تاكید كردند: حضور متراكم و پرشور و شوق مردم در راهپیمائی ۲۲ بهمن و ابراز احساسات آنان به اسلام و انقلاب اسلامی مشت محكمی بر دهان دشمنان بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای برخی تلاشهای ناموفق در عرصه امنیتی و كوشش برای كاهش نفوذ و قدرت منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران را از دیگر اقدامات خصمانه بدخواهان دانستند و افزودند: حضور قدرتمندانه ایران در پشت صحنهٔ جنگ هشت روزه غزه و به زانو درآمدن رژیم صهیونیستی در مقابل مبارزان فلسطینی و همچنین اقرار بدخواهان به غیرقابل حل بودن مسائل منطقه‌ای بدون حضور ایران، موجب بی‌نتیجه شدن دشمنی‌ها در این عرصه‌ها شد.
ایشان تاكید كردند: همه این فشار‌ها و دشمنی‌ها بویژه تحریم‌ها در كنار برخی از آثار منفیِ آن، آثار مثبت بزرگی نیز داشته است كه مهم‌ترین آن، فعال شدن نیروهای درونی و استعدادهای ملت ایران و تحقق كارهای عظیم و زیربنائی در سال گذشته است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس به برخی از پیشرفت‌ها و دستاوردهای بزرگ و زیربنایی سال ۹۱ كه در شرایط تحریم‌ها تحقق یافته است اشاره كردند و افزودند: كشف منابع جدید نفت و منابع جدید اورانیوم، ایجاد و توسعه نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها، اقدامات زیربنائی در بخش راه و در حوزه انرژی، دستاوردهای مهم علمی و فناوری از جمله پرتاب ماهواره ناهید و پرتاب كاوشگر پیشگام به همراه موجود زنده، ساخت جنگنده فوق پیشرفته، تولید داروهای حساس و نوتركیب، كسب رتبه اول در حوزه نانو فناوری در منطقه، كسب مقام‌های برجسته علمی، افزایش سرعت پیشرفت علمی، رشد تعداد دانشجویان در كشور، موفقیت‌های علمی در سلول‌های بنیادی و انرژی‌های نو و انرژی هسته‌ای، بخشی از پیشرفتهای شگرف جوانان و دانشمندان ایرانی در سالی است كه قرار بود ملت ایران بر اثر تحریم‌ها فلج شوند.
ایشان تاكید كردند: درس بزرگ موفقیت‌ها و دستاوردهای سال ۹۱، این است كه یك ملت زنده هرگز بر اثر تحریم، فشار و سخت گیری دشمن به زانو در نخواهد آمد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: سال ۹۱، در واقع یك میدان تمرین و رزمایشی بود كه ملت ایران توانست توانائی‌ها و پیشرفت‌های خود را نشان دهد و در عین حال برخی نقاط ضعف را نیز بشناسد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در بیان نقاط ضعف اقتصادی كشور در سال گذشته افزودند: وابستگی كشور به نفت، بی‌اعتنائی به سیاستهای كلان اقتصادی و گرفتار شدن به سیاستهای روزمره از جمله نقاط ضعفی هستند كه لازم است مسئولان كشور، بخصوص دولت آینده به آن‌ها توجه كنند و بدانند كه كشور باید سیاست اقتصادی كلان، روشن، برنامه ریزی شده و مدون داشته باشد.
ایشان یكی دیگر از درس‌های سال ۹۱ را مشخص شدن بنیه قوی كشور دانستند و خاطر نشان كردند: هر اندازه كه بنیه كشور قوی باشد و مسئولان با وحدت وهمدلی و بر اساس تدبیر عمل كنند، تاثیر اقدامات خصمانه دشمنان به حداقل خواهد رسید.
 رهبر انقلاب اسلامی با تاكید بر اینكه علاوه بر اقتصاد، موضوعات مربوط به امنیت، سلامت مردم، پیشرفتهای علمی، استقلال و عزت ملی نیز از مسائل مهم كشور هستند، افزودند: ملت ایران با موفقیت‌های خود در سال گذشته ثابت كرد كه وابسته نبودن به آمریكا و قدرتهای بزرگ نه تنها موجب عقب ماندگی نیست بلكه موجب پیشرفت می‌شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای بعد از ارائه ارزیابی كلان از شرایط واقعی كشور درسال ۹۱، دو نكته معطوف به آینده را با درس گرفتن از مسائل سال گذشته، مورد اشاره قراردادند.
 خواندن دست دشمن از پیش و اقدام فعال و هوشمندانه در مقابل طراحی‌های او اولین نكته‌ای بود كه رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره كردند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در این خصوص افزودند: اقدام دانشمندان جوان ایرانی در تامین سوخت غنی شده بیست درصد راكتور تحقیقاتی تهران بمنظور تولید رادیو دارو، یك نمونه از این پیش دستی‌های هوشمندانه است كه باید به همه مسائل اساسی كشور تسّری یابد.
ایشان پیشدستی در كارهای عملی را وظیفه بزرگ اخلاقی و عاقلانه دولت‌ها، صنعت گران، كشاورزان، سرمایه داران و كارآفرینان، پژوهشگران، طراحان علمی و صنعتی، استادان دانشگاه‌ها، مدیران اقتصادی و پارك‌های علمی و فناوری دانستند و تاكید كردند: وظیفه همه این است كه كشور را در برابردشمنان، مستحكم، غیرقابل نفوذ و غیرقابل تاثیرپذیر كنند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: این موضوع، یكی از اقتضائات اقتصاد مقاومتی است.
دومین نكته‌ای كه حضرت آیت الله خامنه‌ای در این بخش از سخنان خود به آن اشاره كردند، موضوع پیغام‌های مكرر و اظهارات مقامات آمریكائی برای مذاكره دوجانبه بود.
ایشان افزودند: آمریكائی‌ها مدتی است كه از طرق گوناگون پیغام می‌دهند كه خواهان مذاكره جداگانه با ایران در خصوص موضوع هسته‌ای هستند اما من بر اساس تجربه‌های گذشته به چنین گفتگوهائی خوشبین نیستم.
 رهبر انقلاب اسلامی با تاكید بر اینكه در دیدگاه آمریكائی‌ها گفتگو به معنای مذاكره برای رسیدن به راه حل منطقی نیست، خاطرنشان كردند: از نظر آمریكائی‌ها گفتگو بمعنای وادار كردن طرف مقابل برای قبول حرف آن‌ها است، بنابراین ما همواره این نوع گفتگو را تحمیلی می‌دانیم و جمهوری اسلامی ایران نیز زیر بار تحمیل نمی‌رود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تاكید مجدد بر خوشبین نبودن به چنین گفتگوئی افزودند: البته من مخالفتی هم ندارم.
ایشان سپس چند موضوع را برای آمریكائی‌ها، به صراحت بیان كردند.
 موضوع اولی كه رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره كردند، پیغام‌های مكرر آمریكائی‌ها مبنی بر نداشتن قصد تغییر حكومت ایران بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در این خصوص تاكید كردند: ما هیچگاه نگران قصد تغییر نظام جمهوری اسلامی از جانب شما نیستم زیرا آن زمانی كه این قصد را داشتید و به صراحت هم می‌گفتید، هیچ كاری نتوانستید انجام دهید و بعد از این هم نخواهید توانست.
ایشان به موضوع دوم، یعنی تاكید آمریكائی‌ها مبنی بر صداقتشان در پیشنهاد مذاكره اشاره و خاطر نشان كردند: ما بار‌ها گفته‌ایم كه بدنبال سلاح هسته‌ای نیستیم اما آمریكائی‌ها می‌گویند باور نمی‌كنیم. در این شرایط چرا ما باید حرف آمریكا را در مورد صادقانه بودن پیشنهاد مذاكره، باور كنیم.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: برداشت ما این است كه پیشنهاد مذاكره یك تاكتیك آمریكائی برای فریب افكار عمومی دنیا و مردم ایران است و اگر اینگونه نیست، باید آمریكائی‌ها این موضوع را در عمل ثابت كنند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در همین بخش به یكی از تاكتیك‌های تبلیغاتی آمریكائی‌ها اشاره و خاطرنشان كردند: آن‌ها در مواردی گفته‌اند كه برخی افراد از طرف رهبر ایران با آمریكا مذاكره كرده‌اند، در حالیكه این سخن، دروغ محض است و تاكنون هیچ كس از طرف رهبری با آمریكا مذاكره نكرده است.
 ایشان افزودند: فقط در چند مورد، دولتهای مختلف، در برخی موضوعات مقطعی، با آمریكا مذاكراتی انجام دادند كه در‌‌ همان مذاكرات هم دولت موظف به رعایت خطوط قرمز رهبری بود و امروز نیز، باید این خطوط قرمز رعایت شود.
موضوع سومی كه رهبر انقلاب اسلامی در مورد مذاكره با آمریكا، به آن اشاره كردند، تمایل نداشتن آمریكائی‌ها برای به نتیجه رسیدن و پایان مذاكرات هسته‌ای بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: اگر آمریكائی‌ها واقعاً تمایل به حل موضوع هسته‌ای ایران دارند، راه حل آن نیز آسان است و باید به حق غنی سازی هسته‌ای ایران برای اهداف صلح آمیز اعتراف كنند.
ایشان با تاكید بر اینكه اجرای مقررات نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز می‌تواند نگرانی‌ها را از بین ببرد، خاطرنشان كردند: تجربیات و شرایط صحنه نشان می‌دهد كه آمریكائی‌ها بدنبال حل این موضوع نیستند و می‌خواهند با باقی ماندن آن، بهانه‌ای برای فشار به ملت ایران و به قول خودشان فلج كردن ملت داشته باشند اما به كوری چشم دشمنان، ملت ایران فلج نخواهد شد.
نكته آخر رهبر انقلاب اسلامی در این موضوع، ارائه یك راه حل به آمریكائی‌ها بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: اگر آمریكائی‌ها صادقانه می‌خواهند، قضایا تمام شود، راه حل پیشنهادی ما این است كه در گفتار و عمل، دست از دشمنی با ملت ایران بردارند.
ایشان با یادآوری سیاست‌های خصمانه آمریكا بر ضد ملت ایران در ۳۴ سال گذشته و شكست آن سیاست‌ها تاكید كردند، اگر این سیاست‌ها ادامه پیدا كند باز هم شكست خواهند خورد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنان خود به موضوع بسیار مهم انتخابات ریاست جمهوری در ۲۴ خردادماه اشاره كردند و افزودند: انتخابات مظهر حماسه سیاسی و اقتدار نظام اسلامی واراده ملی و آبروی نظام است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای مشاركت گسترده مردم در انتخابات را با اهمیت برشمردند و تاكید كردند: حضور گسترده مردم و شور انتخاباتی علاوه برتامین امنیت كشور، تهدیدهای دشمنان را بی‌اثر و آنان را نا‌امید خواهد كرد.
ایشان با تاكید بر ضرورت حضور همه جریان‌ها و سلیقه‌های سیاسی معتقد به نظام اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری افزودند: انتخابات مخصوص یك جریان و سلیقه خاص سیاسی نیست بلكه وظیفه و حق همه كسانی كه دل در گرو منافع ملی و استقلال كشور دارند، حضور در انتخابات است.
رهبر انقلاب اسلامی تاكید كردند: روی گردانی از انتخابات مناسب كسانی است كه با نظام اسلامی مخالفند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، رأی مردم را تعیین كننده نهائی در انتخابات دانستند و افزودند: تشخیص مردم در شناخت اصلح مهم است و مردم باید با تحقیق از افراد مورد اطمینان و دقت در كاندیدا‌ها، به فرد اصلح برسند.
ایشان با تاكید بر اینكه رهبری در انتخابات یك رای بیشتر ندارد و كسی هم از این رای اطلاع نخواهد داشت، خاطر نشان كردند: هرگونه سخن یا اظهار نظر ی مبنی بر اینكه رهبری به فرد خاصی نظر دارد، نادرست است.
 رهبر انقلاب اسلامی به مردم توصیه كردند: مراقب باشند تا در شناخت فرد اصلح تحت تاثیر نسبت‌ها و اظهارات در رسانه‌های گوناگون از جمله پیامك‌های انبوهی كه رواج پیدا كرده، قرار نگیرند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تاكید بر لزوم تمكین همه در برابر قانون خاطر نشان كردند: حوادث سال ۸۸ از آنجا آغاز شد كه عده‌ای نخواستند به قانون و رأی مردم تمكین كنند و در مقابل، مردم را به شورش‌های خیابانی دعوت كردند كه یكی از خطاهای جبران ناپذیر بود.
ایشان افزودند: خوشبختانه سازوكارهای قانونی برای رفع هرگونه شبهه‌ای وجود دارد بنابراین همه باید به انتخاب اكثریت مردم، تمكین كنند.
رهبر انقلاب اسلامی در خصوص ویژگیهای رئیس جمهور آینده تاكید كردند: رئیس جمهور آینده باید ضمن اینكه دارای امتیازات رئیس جمهور قبلی باشد، از نقاط ضعف او نیز به دور باشد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: باید انتخاب مردم در انتخابات ریاست جمهوری نشانگر پیشرفت و تكامل و انتخاب بهترین‌ها در هر دوره نسبت به دوره‌های قبل باشد.
ایشان در پایان خاطرنشان كردند: كسانی كه وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شوند باید پایبند به انقلاب اسلامی وارزش‌ها، پایبند به منافع ملی ومعتقد به اداره كشوربا عقل جمعی و تدبیر باشند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، آیت الله واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی ضمن خوش آمد گویی به زائران امام رضا (ع) به نامگذاری امسال اشاره كرد و گفت: در سال «حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی» ملت هوشیار و بصیر ایران در عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی به موفقیت‌های بزرگی دست خواهد یافت و مشكلات را با تلاش و همدلی پشت سر خواهد گذاشت.

نظرات


استانی
برگزیده ها
حاج مهدی سلحشور: خون سردار سلیمانی باید...

حاج مهدی سلحشور: خون سردار سلیمانی باید نقطه بیداری تمام مومنین باشد

یکی از مداحان برجسته کشور گفت: خداوند در قرآن کریم به مومنین فرمان بیداربودن می‌دهد در نتیجه باید خون سردار سلیمانی بیداری در بیداری اسلامی و انقلابی در انقلاب اسلامی باشد.
12 دی، 1398 | قم

حجت‌الاسلام امینی موحد خبرداد؛ آغاز پخش...

حجت‌الاسلام امینی موحد خبرداد؛ آغاز پخش زنده فصل چهارم برنامه «روایت هیأت» از شبکه افق

تهیه کننده برنامه روایت هیأت از آغاز پخش زنده فصل چهارم این برنامه از شبکه افق خبرداد و گفت: قسمت‌های اول و دوم روایت هیأت به موضوع مطالبات رهبر معظم انقلاب از ستایشگران اختصاص دارد که با حضور مداحان دنبال می‌شود.
28 دی، 1400

سردار قاسمی: اربعین یک حرکت و نهضت عظیم...

سردار قاسمی: اربعین یک حرکت و نهضت عظیم مردمی است

فرمانده قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان گفت: اربعین یک حرکت و نهضت عظیم مردمی است و هرچه در این مسیر گام برداریم و خدمت‌رسانی کنیم کم است.
02 شهریور، 1401

انتقال پیام معنوی با هر ابزاری درست نیست

انتقال پیام معنوی با هر ابزاری درست نیست

ذاکر و پژوهشگر حوزه هیأت با تاکید بر اینکه استودیوخوانی مداحی نیست، گفت: مداح از موضع فطرت و روحانیت حرف می‌زند و حامل یک پیام معنوی است به همین علت نمی‌تواند از هر ابزاری استفاده کند.
29 فروردین، 1400

اختتامیه هفتمین سوگواره عاشورایی عکس و پ...

اختتامیه هفتمین سوگواره عاشورایی عکس و پوستر هیات

اختتامیه هفتمین سوگواره های عاشورایی عکس و پوستر هیأت با سخنرانی استاد نادرطالب زاده،شعرخوانی سید محمدجواد شرافت و حضور برگزیدگان، هنرمندان و عموم مردم
24 دی، 1397

copyright

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جامعه ایمانی مشعر محفوظ است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد