حجت‌الاسلام محمد قمی: باید در گام دوم انقلاب اسلامی به مسئله خانواده و سبک زندگی توجه ویژه شود.

16 مرداد 1398

حجت‌الاسلام محمد قمی: باید در گام دوم انقلاب اسلامی به مسئله خانواده و سبک زندگی توجه ویژه شود.

رییس سازمان تبلیغات کشور با بیان اینکه در گام اول انقلاب اسلامی در حوزه سبک زندگی و خانواده ضعف داشتیم گفت: باید در گام دوم انقلاب اسلامی به مسئله خانواده و سبک زندگی توجه ویژه شود.

حجت‌الاسلام محمد قمی: باید در گام دوم انقلاب اسلامی به مسئله خانواده و سبک زندگی توجه ویژه شود.

لزوم توجه ویژه به مسئله خانواده در گام دوم انقلاب/ بسیاری از معضلات اجتماعی در هیئات مذهبی حل می‌شود
رییس سازمان تبلیغات کشور با بیان اینکه در گام اول انقلاب اسلامی در حوزه سبک زندگی و خانواده ضعف داشتیم، گفت: باید در گام دوم انقلاب اسلامی به مسئله خانواده و سبک زندگی توجه ویژه شود.

به گزارش جامعه ایمانی مشعر، حجت الاسلام محمد قمی در افتتاحیه یازدهمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده کشور که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، عنوان کرد: موضوع محوری خانواده و اهل بیت در هیئات مذهبی نیاز به تأمل دقیق دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.وی افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، هم یک توصیف و تحلیلی از گام اول انقلاب وجود دارد و نقاط ضعف و قوت مشخص شده است و هم گام دوم را تبیین و روشن شده است.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی کشور بیان کرد: یکی از حوزه‌هایی که در گام اول انقلاب با وجود برخی اقدامات مناسب، عملکرد مناسبی نداشتیم و ضعف داریم، موضوع سبک زندگی و خانواده است و باید در این خصوص در گام دوم انقلاب اسلامی بسیار بهتر عمل کنیم.

وی ادامه داد: اساس مجلس اهل بیت و هیئت، پیشبرد مکتب اسلامی است؛ دلیل ابقای نظام اسلامی همان دلیل تشکیل انقلاب اسلامی است و زمانی که امام خمینی فرمودند که محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است، قطعا در تحکیم نظام اسلامی نیز، هیئات مذهبی و توجه به نگاه اهل بیت بسیار اثرگذار است.

قمی با بیان اینکه قطعا می‌توان بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی را در هیئات مذهبی حل کرد، گفت: بیش از 110هزار هیأت ثبت شده در کشور وجود دارد و قطعا اثرگذاری بسیار در جامعه دارند و می‌توانیم بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را در هیئات حل کنیم.



وی اضافه کرد: خانواده عامل صیانت و حفاظت است و بر همین اساس دشمن بشریت با خانواده مبارزه می‌کند؛ در روایات داریم که شیطان در آخر الزمان با موضوعات فطری انسان مقابله می‌کند؛ خانواده موضوع فطری انسان است و اکنون دشمن به دنبال مقابله با این نهاد ارزشمند است.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: باید توجه هیئات مذهبی به موضوع خانواده ریشه‌ای باشد؛ عاطفه در هیئت نقش کلیدی و اساسی دارد و عاطفه با هیئت گره خورده است و همچنین عاطفه رکن اساسی خانواده است و توجه به مسئله عاطفه در هیئات مذهبی، بر توجه بیشتر عاطفه در خانواده اثرگذار است.

وی خاطرنشان کرد: با نگاه دقیق به زندگی اهل بیت متوجه خواهیم شد که مسئله تبلیغ دین و تبیین دین خانوادگی صورت گرفته است و در جریان کربلا، حضرت سیدالشهدا(ع) برای تبلیغ دین، خانواده را همراه خود کرد و بر همین اساس هیئات مذهبی در گسترش و تبلیغ دین باید مسئله خانواده را مورد توجه قرار دهند.

قمی تاکید کرد: در وضعیت کنونی، توجه به مسئله خانواده یک ضرورت برای هیئات مذهبی است و باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند تا بتوانیم در تقویت نظام خانواده به وظیفه خود عمل کنیم و دغدغه‌های مقام معظم رهبری در این موضوع را مرتفع کنیم.

نظرات


استانی
برگزیده ها
حجت الاسلام بهرامی: فرزند‌آوری با اصلاح...

حجت الاسلام بهرامی: فرزند‌آوری با اصلاح نگرش درباره معیشت و تاکید بر رزاقیت خداوند

حجت الاسلام بهرامی گفت: راهبرد قرآن برای فرزندآوری اصلاح نگرش نسبت به مشکلات مادی و معیشتی با تاکید بر رزاقیت خداوند است.
21 آبان، 1400

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از سومین...

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از سومین نمایشگاه نیازمندی‌های اربعین

سید صولت مرتضوی، معاون اجرایی رئیس جمهور از سومین نمایشگاه نیازمندی‌های اربعین بازدید کرد.
03 شهریور، 1401

حجت‌الاسلام محسن عباسی ولدی: هیأت‌ها گرو...

حجت‌الاسلام محسن عباسی ولدی: هیأت‌ها گروه‌های اندیشه‌ورز را در حوزه خانواده تشکیل دهند

یکی از کارشناسان رسانه ملی در حوزه خانواده با تاکید بر اینکه مطالبه‌گری و پشتیبانی فکری لازمه همه اقدامات هیأت است، گفت: هیأت باید در خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی باشد و گروه‌های اندیشه‌ورز را در حوزه خانواده و بانوان تشکیل دهند.
05 دی، 1398 | قم

مصطفی ملایی:هیأت‌های مذهبی از مهم‌ترین س...

مصطفی ملایی:هیأت‌های مذهبی از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی در کشور هستند.

استاد دانشگاه هیأت‌های مذهبی را از مهمترین سرمایه‌های اجتماعی کشور دانست.
13 تیر، 1398

copyright

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جامعه ایمانی مشعر محفوظ است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد