حجتالاسلام خسروپناه: برخی سریالهای خانگی مروج مدلهای غربی در جامعه هستند
یکی از پژوهشگران و اساتید حوزوی از ترویج مدل لباسهای غربی در سریالهای خانگی گلایه کرد و گفت: هر چند شاید برخی از پوششها در جامعه عادی نباشد

وی افزود:اما زمانی که چندین میلیون نفر یک سریال خانگی را تماشا و الگوی غربی را دریافت کنند در نتیجه عادیسازی مدلهای غربی رقم زده میشود.
به گزارش جامعه ایمانی مشعر، حجتالاسلام خسروپناه ظهر امروز در دومین روز یازدهمین همایش هیأتهای محوری و برگزیده کشور که در سالن همایشهای مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد، با اشاره به نقش رسانههای سنتی در تقویت بنیان خانواده اظهار کرد: امروزه رسانههای مدرن در جبهه مقابل رسانههای سنتی قرار گرفته و به دنبال تضعیف بنیان خانواده هستند.
وی از هیأت بهعنوان یک رسانه سنتی تاثیرگذار برای حفظ بنیان خانواده نام برد و اضافه کرد: هر چند امروزه بشریت سبک زندگی خود را از رسانههای مدرن دریافت میکند اما هیأت با رسیدن به تغییراتی میتواند خود را با نظام خانواده هماهنگ کرده و در سبک زندگی جامعه تاثیرگذار باشد.
این پژوهشگر حوزوی با اشاره به رسانههای مدرن نظام اسلامی نیز گاهی به دنبال الگوبرداری از رسانههای غربی هستند، مطرح کرد: رسانهها در جامعه الگوسازی میکنند و رفتارها و ادبیات افراد را شکل میدهند به همین علت مراقبت از آنها اهمیت بسیاری دارد.
وی از ترویج مدل لباسهای غربی در سریالهای خانگی گلایه کرد و گفت: هر چند شاید برخی از پوششها در جامعه عادی نباشد اما زمانی که چندین میلیون نفر یک سریال خانگی را تماشا و الگوی غربی را دریافت کنند در نتیجه عادیسازی مدلهای غربی رقم زده میشود.
خسروپناه ادامه داد: دشمن امروزه به میدان جنگ نرم آمده و با استفاده از بستر رسانه به دنبال حمله به بنیاد خانواده است اما اگر ما فرهنگ استفاده درست از رسانه را فراگیر کنیم نه تنها میتوانیم مقابله هجمه او ایستادگی کنیم و آسیبی نبینیم بلکه میتوانیم خواستهها و فرهنگ ناب اسلامی را در این فضا ترویج دهیم.
این استاد حوزه ما باید ظرفیتهای میدان جنگ نرم را شناسایی و به صورت تخصصی از قالبهای مختلف رسانهای استفاده کنیم، تصریح کرد: حضور تخصصی هیأت در حوزههای مختلف به ویژه فضای مجازی میتواند کارکردهای هیأت را افزایش دهد در این صورت است که هیأت میتواند در حوزههایی از جمله خانواده نیز حرف برای گفتن داشته باشد.
خسروپناه با بیان اینکه هیأتهای مذهبی در حوزه تربیت فرزند ظرفیتهای بسیاری را در اختیار دارند، تصریح کرد: این مجموعهها علاوه بر استفاده از ظرفیت منبر میتوانند در حاشیه هیأت نیز به برپایی نمایشگاه و کارگاههای آموزشی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه برخی با رماننویسی به صورت آگاه یا ناآگاه درحال ضربه زدن به بنیان خانواده هستند، گفت: امروزه رمان بسیار از کتاب های تخصصی جلو افتاده و مخاطب بیشتری دارد و رماننویسی میتوان به عنوان یک شغل در میان هیأتیها آموزش داده شود تا هم حرکتی اقتصادی باشد هم موجب تقویت بنیان خانواده شود.
استانی
برگزیده ها

مصحف فاطمه چیست؟
مصحف فاطمه(س) تحدیثهای جبرئیل بوده و ایشان آنها را جمعآوری کرده به صورت کتابی درآوردهاند. این مصحف از مصادیق الهاماتی است که اختصاص به حضرت زهرا داشته و سرّ محدَّثه بودن ایشان هم همین است.
برای کار فرهنگی باید به خدا پناه برد
حجتالاسلام محسن قرائتی در جلسه هماندیشی با اهالی قلم،گفت: علمی فایده دارد که ثمرهاش بندگی خدا باشد و هر قلمی ارزش ندارد، چراکه برخی قلمها اسراف هستند
حجت الاسلام علوی: عدم توجه به تربیت، جامعه را ناکارآمد خواهد کرد
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه برای استفاده از ظرفیتها نیازمند افراد کارآمد هستیم، گفت: این افراد کارآمد باید در سنین نوجوانی تربیت شوند و اگر این تربیت انجام نشود شاهد خیل عظیم افراد ناکارآمد خواهیم بود.
چهارمین نشست علمی هیأتپژوهی
در قالب میزگرد هیأتپژوهی روابط متقابل هیأتهای مذهبی و نهادهای شهری بررسی شد
حاج حسین یکتا: کاروان های اربعین باید با نگاه راهبردی سفرکنند
در اولین همایش ملی هیأتهای فعال در عرصه اربعین نگاه راهبردی، ضرورت ساماندهی و مدیریت اربعین، دفاع از انقلاب اسلامی و توجه به اعتقادات شیعی در پیاده روی اربعین حسینی