شعار مشترک ایام فاطمی 1441 هیآت مذهبی کشور اعلام شد.
"مدیون لطف مادر این خانوادهایم"

شعار "مدیون لطف مادر این خانوادهایم" به عنوان شعار مشترک هیآت مذهبی کشور در ایام فاطمی 1441 انتخاب گردید.
به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر در آستانه "ایام فاطمیه و همچنین ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها" با اولویتسنجی محورهای محتوایی این ایام و همچنین تأکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم توجه به نقش خانواده و همچنین نظر به در پیش بودن انتخابات و اهمیت جریانسازی هیآت در این زمینهها، با مشارکت و هماندیشی جامعه بزرگ فعالان هیأت، شعار "مدیون لطف مادر این خانوادهایم" را به عنوان شعار مشترک هیأتهای مذهبی در ایام منتسب به حضرت زهرا سلام الله علیها، اعلام مینماید. همچنین از هیآت خواسته میشود، ضمن حفظ آرم و نشان، علم و بیرق، شعار، و استقلال خود این شعار را هم در حاشیه محصولات(پوستر و فضاسازی هیأت، محتوای منبر و ستایشگری) خود درج کرده و در محتوای هیأت مدنظر قرار دهند.
ضمناً جامعه ایمانی مشعر با توجه به لزوم توجه به امر خانواده و بصیرت، محوریت دوازدهمین همایش هیأتهای محوری و برگزیده و بستههای ارتقای توانمندی ارکان هیأت را به این دو موضوع اختصاص داده است.
استانی
برگزیده ها

فراخوان طراحی نشان نوشته شعار مشترک هیآت مذهبی کشور در فاطمیه 1440
بدیهی است نشان نوشته برگزیده، در فاطمیه امسال به شکل گسترده ای در سطح هیآت ، مجالس حسینی و فضاسازی های عمومی سراسر کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. 
اعلام فراخوان «سین هشتم» برای نمایش خدمات هیأتها در استانهای سیلزده
رحیم آبفروش : ارتباط دو طرفه با بیش از 10 هزار هیأتِ هویتبخش دنبال میشود.
همزمان با ایام فاطمیه و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، «پایگاه شعر هیأت» رونمایی شد.
این پایگاهِ جامع که به همت دفتر شعر جامعه ایمانی مشعر راهاندازی شده است و شامل بیش از ۲۰۰۰ شعر از حدود ۳۰۰ شاعر در ۱۱۰ موضوع است؛ به نشانی www.shereheyat.ir در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
برای دومین سال پیاپی «باولایت تاشهادت» به عنوان نامواره و شعار مشترک هیآت در ایام فاطمیه
شعار «باولایت تاشهادت» برای دومین سال پیاپی به عنوان شعار هیأتهای سراسر کشور در ایام عزاداری حضرت فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) انتخاب شد.
حجت الاسلام قنبریان: اقتصاد مردمی با توزیع عادلانه منابع محقق میشود
استاد حوزه و دانشگاه گفت: اقتصاد مردمی یعنی منابعی که هست باید به شکل مساوی میان مردم توزیع شود و اگر هر اتفاق دیگری بجز این رقم بخورد، اقتصاد مردمی نمیشود.