در قالب پویش علی یاوران ؛ 34 میلیون و 592 هزار وعده غذایی توسط هیأتهای مذهبی میان نیازمندان توزیع شد
مرحله مقدماتی رزمایش همدلی هیآت حسینی در قالب پویش «علی یاوران» ؛ ۳۴ میلیون و ۵۹۲ هزار وعده غذایی توسط هیأتهای مذهبی میان نیازمندان توزیع شد

مسئول دفتر خدمات اجتماعی جامعه ایمانی مشعر و مسئول خیمه مرکزی خدمترسانی میاندارخدمت گفت: هزار و 66 هیأت مذهبی در قالب پویش علی یاوران 34 میلیون و 592 هزار وعده غذایی به ارزش 263 میلیارد و 152 میلیون و 715 هزار تومان را طی ماه مبارک رمضان میان نیازمندان توزیع کردند.
به گزارش جامعه ایمانی مشعر، هادی شعبانی با اشاره به ماهیت هیأتهای مذهبی اظهار داشت: هیأتهای مذهبی که از اجتماع محبان سیدالشهدا(ع) شکل گرفته، فقط به تعظیم شعائر دینی محدود نمیشوند بلکه کارکردهای مختلفی را در دستور قرار میدهند که یکی از این کارکردها حضور فعال در عرصههای خدمات اجتماعی است.
وی از اجرای پویش «هر هیأت یک روستا» برای کمک به زلزلهزدگان کرمانشاه و پویش «یاساقیالعطاشی» برای کمک به مشکل آب آبادان یاد کرد و گفت: هیأتهای مذهبی همچنین در قالب پویش «مهرعاشورائیان» به تهیه لوازمالتحریر مورد نیاز در مناطق محروم کشور پرداخته و در فروردینماه سال گذشته نیز با اجرای پویش «سین هشتم» به کمک سیلزدگان رفتند.
شعبانی خاطرنشان کرد: در بحران کرونا نیز هیأتهای مذهبی در قالب پویش «خادمان سلامت»، چهار گروه خانوادههای سالمند، نیازمند، بدون سرپرست و درگیر با بیماری کرونا را مورد حمایت قرار داده و تهیه اقلام مورد نیاز این خانوادهها از جمله دارو و مواد غذایی اقدام کردند تا این گروههای پر خطر حضور کمتری در اجتماع داشته باشند.
مسئول خیمه مرکزی میاندارخدمت با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب نسبت به اجرای رزمایش گسترده همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان عنوان کرد: هیأتهای مذهبی برای لبیک به فرمان رهبر انقلاب اسلامی، عملیات گستردهای را با دو مرحله مقدماتی و تمیکلی در دستور کار خود قرار دادند.
وی عنوان کرد: در مرحله مقدماتی با اجرای پویش «علی یاوران» طی ماه مبارک رمضان به یاد امیرالمؤمنین(ع) قرار بود در 110 نقطه کشور و در هر نقطه 110 هزار پرس غذا و در مجموع 12 میلیون و 100 هزار پرس غذا میان خانوادههای نیازمند توزیع شود که بر اساس گزارشرسیده از هزار و 66 هیأت مذهبی در سراسر کشور در 137 نقطه، یک میلیون و 436 هزار و 245 وعده سحری به ارزش 11 میلیارد و 489 میلیون تومان توزیع شده است.
شعبانی با بیان اینکه هیأتهای مذهبی همچنین با 13 میلیون و 586 هزار و 790 پرس افطاری 270 نقطه از کشور را پوشش دادند، گفت: برای توزیع این وعدههای افطاری میان نیازمندان 95 میلیارد و 107 میلیون و 530 هزار تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در قالب پویش علی یاوران، سحری، افطاری و بستههای حمایتی با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مناطق محروم توزیع شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه برای تهیه وعدههای سحری و افطاری در برخی از مناطق محدودیتها وجود داشته است، 980 هیأت مذهبی تهیه بستههای حمایتی را در دستور کار قرار دادند و در پایان ماه مبارک رمضان 596 هزار و 153 بسته غذایی در مجموع به ارزش 156 میلیارد و 555 میلیون تومان میان نیازمندان به ویژه آسیبدیدگان از کرونا توزیع شده که میانگین ارزش هر بسته 260 هزار تومان بوده است.
مسئول میداندار خدمت ادامه داد: اگر بخواهیم بستههای حمایتی را با توجه به محتویات آنها به وعدههای غذایی حساب کنیم میتوانیم بگوییم که 19 میلیون و 569 هزار وعده غذایی میان نیازمندان با استفاده از این بستهها تأمین شده است.
وی افزود: در مجموع هزار و 66 هیأتمذهبی در قالب پویش علی یاوران، 34 میلیون و 592 هزار وعده غذایی به ارزش 263 میلیارد و 152 میلیون و 715 هزار تومان را طی ماه مبارک رمضان میان نیازمندان توزیع کردند، که البته بیشتر این وعدهها با حمایت خیرین هیأتی تأمین شده و بخش دیگری از این کمکها با حمایت سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و برخی دیگر از مجموعههای خدماترسان تأمین شده است.
شعبانی مطرح کرد: هیآت مذهبی در قالب پویش علییاوران برای توزیع بستههای حمایتی و وعدههای غذای گرم سحر و افطار تلاش کردهاند تا علاوه بر حفظ حرمت و احترام خانوادههای نیازمند از موازیکاری جلوگیری شود و در این راستا ساماندهی صورت گرفته به این شکل صورت گرفت که توزیع محله محور را با استفاده از ظرفیت هیأتهای مذهبی دنبال کنیم.
وی ادامه داد: در این پویش ملی، هیأتهای مذهبی در سطح کشور یکدیگر را حمایت و پشتیبانی میکردند به این معنا که برخی از هیأتها که توان مالی و نیروی انسانی بیشتری داشتند از دیگر هیأتهای مذهبی در نقاط ضعیفتر حمایت میکردند و دفتر خدمات اجتماعی جامعه ایمانی مشعر ارتباط گیری و متصل کردن هیأتها به یکدیگر را به منظور رفع این نیازها دنبال میکرد.
شعبانی یادآور شد: هر چند این هزار و 66 هیأت با بستر ایجاد شده توسط ستاد میاندار خدمت با یکدیگر هماهنگ شدند اما تعداد هیأتهایی که در راستای کمک به نیازمندان در ماه مبارک رمضان به میدان آمدند بسیار بیشتر از این آمار بوده است.
وی با بیان اینکه هیأتهای مذهبی به دنبال مشارکت عموم مردم در رزمایش همدلی به نیازمندان هستند، مطرح کرد: طرح «خانواده حامی» مرحله تکمیل کننده پویش علی یاوران است، در این مرحله تلاش میشود تا برای هر خانواده نیازمند یک خانواده حامی پیدا شود تا در طول ایام مختلف سال نیازمندان شناسایی شده توسط هیآت مورد حمایت افراد توانمند قرار گیرند.
شعبانی از استمرار حمایت و نظارت هیأتهای مذهبی بر ارتباط میان دو خانواده نیازمند و حامی یاد کرد و افزود: هیأت میدانداری میشود که بتواند دو خانواده را به یکدیگر وصل کند تا این خانوادهها بتوانند در کنار یکدیگر قرار گرفته و خانواده نیازمند به توانمندی مادی و معنوی مطلوب برسد.
وی با تاکید بر اینکه برای اجرای طرح خانواده حامی در سطح ملی نیازمند مشارکت مردم هستیم، گفت: شاید مبالغ کم برای برخی کاربرد خاصی در زندگی نداشته باشد اما این مبالغ میتواند نیازهای اساسی خانوادههای نیازمند از جمله پوشاک و غذا را رفع کند؛ عموم مردم برای مشارکت در این طرح میتوانند با شماره تلفن 02128422213 تماس گیرند و یا کد دستوری #44332211*6655* (ستاره 6655 ستاره 44332211 مربع) را با تلفن همراه خود شمارهگیری نمایند.
استانی
برگزیده ها

بیانات آیت الله جوادی آملی در پی پیام تسلیت چهلمین روز رحلت آیتالله آقا مجتبی تهرانی
آیتالله جوادی آملی در پیام تسلیتی به مناسبت چهلمین روز رحلت آیتالله آقا مجتبی تهرانی گفت: آیتالله تهرانی عالم عاملی بود که توانست آنچه را که آموخته بود، در رفتارش منعکس کند.
معلی: هیأت به دنبال فرهنگسازی بازیافت است
مسئول دفتر افتصاد جامعه ایمانی مشعر: به علت فعال بودن شبکه مویرگی هیأتها در شهرها، شهرستانها و روستا این نهاد میتواند بحث عملیاتی بازیافت را پیش ببرد.
مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حضور رهبر معظم انقلاب
مراسم سوگواری و عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) طبق روال همه ساله از سوی رهبر معظم انقلاب به مدت پنج شب برگزار میشود.
مداح نباید فقط به دنبال ملی شدن باشد
حاج سعید حدادیان با بیان اینکه ما همه به دردها واقفیم، اظهار کرد: برای رفع مشکل باید به دنبال ارائه راهکار باشیم نه اینکه فقط دردها و مشکلات را بیان کنیم.
در جمع هیأتهای شاخص جبهه فرهنگی انقلاب مطرح شد
در جمع هیأتهای شاخص جبهه فرهنگی انقلاب مطرح شد لزوم تلاش هیأتهای مذهبی برای فعالسازی ظرفیت مردم در شناسایی و رفع تهدیدهای نرم