حجت الاسلام موسوی: تعلل در فرزندآوری به خاطر مسائل اقتصادی، توهین به جایگاه مادری است
نویسنده کتاب مثبت سه گفت: فارغ از نظر معصومین علیهم السلام و نگاه دینی بدون هیچ قید و شرطی نسبت به فرزندآوری تأکید شده است بر همین اساس می توان از حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت علی علیه السلام تأسی کرد.

حجت الاسلام سید حسین موسوی، نویسنده کتاب مثبت سه گفت: فارغ از نظر معصومین علیهم السلام و نگاه دینی بدون هیچ قید و شرطی نسبت به فرزندآوری تأکید شده است بر همین اساس می توان از حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت علی علیه السلام تأسی کرد.
نویسنده کتاب مثبت سه افزود: اگر به دنبال تک فرزندی باشیم بی شک در میانسالی و پیری با چالش جدی مواجه خواهیم شد. بی شک فرزندآوری سختی دارد اما در آینده چیزی بدست خواهیم آورد که از این سختی ها ارزشمندتر است
نویسنده کتاب مثبت 3 تصریح کرد: همواره در مواجهه با مردم وقتی از پیری جمعیت و فرزندآوری سخن به میان می آید اولین مسأله مردم از وضعیت بد اقتصادی جامعه است اما مشکل مردم ما اقتصادی نیست بلکه گره اصلی در ذهن و فرهنگ جامعه است.
حجت الاسلام موسوی عنوان کرد: جالب است بدانید که استان های گلستان و گیلان از ثروتمندترین استان های کشور هستند اما آمار پایین فرزندآوری را به خود اختصاص داده اند و در مقابل در استان سیستان و بلوچستان شاهد درصد بالای فرزندآوری هستیم.
وی خاطرنشان کرد: شأن مادری به قدری بالا است که اگر فرزندآوری معطل مسائل اقتصادی شود توهین به جایگاه والای مادری است.
بنابراین گزارش در ادامه مراسم سیداحمد عبودتیان، دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: به موازات فرزندآوری به برکت و خواست خداوند منزل ما بزرگتر شد بسیاری از هزینه ها به واسطه تجربه فرزند دوم و سوم کاهش یافت و فرزندان ما با نشاط و روحیه بالایی زندگی می کنند.
وی افزود: هیچ حسی بالاتر از حس مادری برای زن اهمیت ندارد و سوال من این است که خانواده های تک فرزندی چطور به فکر فرزندشان هستند.
استانی
برگزیده ها

برگزاری کمیسیونهای تخصصی پیرامون تجربههای «مانا» در حوزه ستایشگری
ستایشگران جوان هیأتهای مذهبی کشور با همراهی میثم مطیعی، ابوذر بیوکافی، سید رضا نریمانی، سعید کرمعلی، مهدی رسولی و یونس سبزی در کمیسیونهای تخصصی پیرامون تجربههای مانا در حوزه ستایشگری بحث و گفتوگو کردند.
در دوازدهمین همایش هیأتهای محوری برگزیده مطرح خواهد شد: تبیین وظایف هیأتها حول دو محور خانواده و بصیرت
دبیر دوازدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده از برگزاری این همایش ملی با دو محور اصلی «هیأت و خانواده» و «هیأت و بصیرت» در قم خبرداد
فرصتهای کارآفرینی و افزایش درآمد اعضای هیأتهای مذهبی تبیین شد.
در سال رونق تولید، کارگاه بررسی «فرصتهای کارآفرینی و افزایشدرآمد» ویژه هیأتیها با عنوان مسیر طلایی برگزار شد.
تحلیل اساتید حوزه و دانشگاه از اقتصاد اربعین
برخی از اساتید حوزه و دانشگاه به بیان دیدگاه خود پیرامون «اقتصاد اربعین» پرداختند.
آرمینا هاساکیچ: وضعیت زنان در غرب گریهآور است
یکی از فعالان فرهنگی مسلمان گفت: ثروتمندان در غرب زنان زیبا را به عنوان عروسکهایی خریداری میکنند و زن تبدیل به کالای تبلیغاتی و جنسیشده و برخی از این راه ثروت کسب میکنند