میثم کشکولی: سیل ظرفیت‌های استثنایی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را آزاد کرد.

14 تیر 1398

میثم کشکولی: سیل ظرفیت‌های استثنایی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را آزاد کرد.

فعال جهادی جبهه فرهنگی انقلاب اسلام بیان کرد: سیل ظرفیت‌های استثنایی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را آزاد کرد.

میثم کشکولی: سیل ظرفیت‌های استثنایی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را آزاد کرد.

به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، امروز در آیین اختتامیه سومین اجلاس رابطان جامعه ایمانی مشعر در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم گفت: شهرستان پل دختر پس از تاسیس اتوبان جدید منزوی و با بیکاری بیشتری مواجه شد.

وی افزود: این شهر در حاشیه رودخانه کشکان است که در نهایت به حورالعظیم متصل می‌شود؛ این شهرستان، از شهرستان های محروم و آسیب دیده بود و شغل اکثر مردم نیز کشاورزی بود ولی به علت کم آبی، همین رودخانه وحشی چهار سال پیش خشک شد.

این فعال جبهه مردمی انقلاب اسلامی یادآورشد: با دو سیل پل دختر 59 پل اصلی و 37 هزار منزل از بین رفت؛ 1000 کیلومتر جاده در استان لرستان از بین رفت ولی خوشبختانه خسارت مستقیم جانی خاصی ایجاد نشد.

وی گفت: اوج این مصیبت در شهر پل دختر بود؛ ارتفاع آب روز سیل به 15 متر رسید و کل شهر را درگیر خود کرد؛ منطقه غربی شهر شامل 10 هزار نفر، خانه های خود را از دست دادند و برای گریز از مرگ به سمت کوه رفتند و حتی ارتباطات تلفنی هم قطع شد.

کشکولی بیان کرد: پل دختر برای 12 ساعت به شکل کامل از مدار خارج بود؛ مردم در آن شب زیر باران و در کوه یا گل و لای ماندند؛ در آن زمان پیش بینی میشد که این اتفاقات بیافتد ولی حتی یک کمپ و چادر و تمهیداتی برای مردم در نظر گرفته نشده بود.

وی گفت: در ساعت 9 تا 10 صبح وارد شهر شدیم، شهری که 80 درصد آن در زمان جنگ از بین رفت؛ مردم نیز در ساعات اول از کمبودها و بی توجهی‌ها ناراحت بودند؛ مردم در قسمت غربی در پشت بام ها گرفتار بودند ولی متاسفانه فرماندار شهر قبول نمیکرد که یک بولدوزر برای باز کردن راه پل، روشن شود.

وی اظهارکرد: برادر مجاهد میلاد احسانی که در این سیل مجروح و به کما رفت و به تازگی از کما خارج شد از جمله مجاهدانی بود که حماسه بزرگی را در این منطقه خلق کردند؛ با تدبیر نیرهای جهادی در درود اتفاق خاصی نیافتاد و پس از حوادث سیل در خرم آباد مشخص شد که آب با شدت به سمت پل دختر می رود.

وی تصریح کرد: پس از سازماندهی اولیه با سپاه تقسیم کار کردیم که وظیفه سازماندهی نیروهای مردمی و مواکب و.... را پذیرفتیم؛ در این برنامه، شهر به 8 قسمت تقسیم بندی شد و این تقسیم بندی با سپاه و مسئولان با این بخش‌بندی برنامه‌های خود را اجرا کردند.


 

کشکولی بیان کرد: در کنار گروههای سپاهی، گروه های جهادی نیز همراه شدند؛ به هیچ عنوان تصور نمی‌کردیم که این حجم از نیروهای مردمی به منطقه هجوم بیاورد؛ به حدی این ارتباطات حادث شد که کنترل کار از دست ما خارج شد؛ قطعا در 40 سال انقلاب اسلامی هیچ‌گاه شاهد چنین حماسه‌ای که این همه نیروی مردم بدون حمایت و ابلاغ رسمی در منطقه ای حضور یابند، نبودیم.

وی گفت: ستاد نیروهای مردمی در حدی نبود که بتواند این حجم از حضور جهادی‌ها را مدیریت کند؛ تالار امین توانست بیش از 2هزار نیروی سرگردان بدون سازماندهی را در قالب تیم امام رضایی‌ها را سازماندهی کند؛ بیش از 1000 طلبه نیز در مسجد اعظم مستقر شدند.

وی اظهارکرد: میلاد احسانی ضمن سازماندهی نیروهای رسانه به شناسایی نقاط ضعف و قوت فعالیت ها می پرداخت و طبق آن تقسیم بندی، فعالیت های جهادی انجام شد؛ بیش از 3هزار نفر نیروی امام رضایی در این زمینه فعالیت کردند.

وی با ذکر این مطلب که 18 هزار نیروی جهادی در این مدت وارد پل دختر شد، تصریح کرد: محله سیل زده پل دختر دارای 10 هزار نفر بود ولی جمعیت مجاهدان بسیار بیشتر از جمعیت خود آن منطقه بود.

این فعال جهادی جبهه انقلاب اسلامی یادآورشد: فضای آن روزها کاملا یاد دوران دفاع مقدس را زنده می‌کرد؛ مردم پل دختر در لحظات اولیه بسیار عصبانی بودند ولی وقتی این حجم عظیم کار را می دیدند کاملا تغییر رویکرد دادند؛ مجاهدان کارها را از دست می‌زدند؛ رقابت بر سر خدمت نکته مهم این جریان بود.

وی گفت: فعالیت در پل دختر به حدی بود که دشمن هیچ‌گاه نتوانست روی مساله پل دختر زوم کند؛ زیرا حزب اللهی‌ها به حدی در منطقه حضور پیدا کردند که دیگر جای هیچ بحثی را باقی نگذاشت.

وی افزود: مردمی را می دیدیم که دختر پزشک خود را با یک ماشین لباسشویی به منطقه آورده بود و با تمام وجود خدمت‌رسانی می‌کردند؛ آن‌ها پس از کار مداوای مردم، از شب تا صبح لباس‌های نیروهای جهادی را می‌شستند و اتو می‌کردند.

وی گفت: نیروهای حشد‌الشعبی از فرصت خدمت برای انقلاب اسلامی در حد همان 48 ساعت استفاده کردند؛ نیروهای فاطمیون و نیروهای جامعه‌المصطفی(ص) از تمام توان خود برای خدمت به مردم استفاده می‌کردند.

وی افزود: آفرودسواری در مقر سپاه ایستاده بود و می‌گفت: من چندان اعتقادی به شما ندارم ولی برای خدمت‌رسانی شما را امین می‌دانم و آفرودسواران دیگر را نیز با خود آورده‌ام تا باهم مشکلاتی در حد خود را حل کنیم.


 

وی گفت: نیروهای جهادی وسع بسیاری دارند که متاسفانه هنوز در حد وسع خود کار نکرده‌ایم؛ ظرفیتی که سیدالشهدا(ع) به ما داده است به حدی است که می‌توانیم کارهای بزرگتری مثل تمدن اسلامی را رقم بزنیم.

وی اظهارکرد: کل شهرستان پل دختر 81 هزار نفر هستند ولی 215 هزار غذا در شهر سرو میشد؛ 18هزار نفر نیروی جهادی برای همین 10 هزار نفر خدمت میکرد.

کشکولی یادآورشد: متاسفانه این نیروها و ظرفیت‌های عظیم جهادی و جریان عظیم مردمی انقلابی را گم کرده‌ایم؛ یک نیروی جهادی متخصص با نوآوری های عجیب خود با سیم بکسل توانست آب و غذای چندین شهر و روستا را به شکل اعجاب‌آوری در لحظات اولیه سیل تامین کند.

وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که من عبدالله والی را ندیدم ولی قطعا امثال عبدالله والی اثر وضعی در حفظ نظام دارند که باعث رفع فتنه از نظام میشوند؛ امثال میلاد احسانی نیز همین کارکرد را دارند.

وی گفت: میلاد احسانی کسی بود که برای تهیه اطلس غرب که آن را تکلیف خود می دانست امتحانات فوق لیسانس خود را نیز برگزار نکرد؛ او نیروی متخصصی بود که به هیچ‌کسی محتاج نبود و به همه امور فرهنگی و رسانه‌ای مسلط بود؛ وی تنها آلبوم دفاع مقدس استان لرستان را تولید کرد و نصب تابلوی شهدا در کوچه ها و منازل شهدا را انجام داد.

این فعال جبهه مردمی انقلاب اسلامی یادآورشد: در ماجرای پل‌دختر نیز ضمن فعالیت سازماندهی و طراحی فعالیت جهادی، حوزه رسانه ای را راهبری می‌کرد؛ امیدواریم پس از آن سانحه دلخراش که در منطقه روی داد، سلامت این مجاهد نیز حاصل شود.

نظرات


استانی
برگزیده ها
یادداشت آقای سعید کرمعلی از ماهشهر

یادداشت آقای سعید کرمعلی از ماهشهر

4روز مانده تا دیدار ستایشگران اهل‌بیت(ع) با رهبرمعظم‌انقلاب
17 دی، 1401

بیانیه جامعه‌ مدرسین‌ حوزه‌ علمیه‌ قم در...

بیانیه جامعه‌ مدرسین‌ حوزه‌ علمیه‌ قم در پی حوادث اخیر

بیانیه جامعه‌ مدرسین‌ حوزه‌ علمیه‌ قم در حمایت از بیانات داهیانه رهبر معظم‌ انقلاب در تشریح نقشه‌های‌ شوم‌ دشمن، در حوادث‌ اخیر
13 مهر، 1401

حجت‌الاسلام محسن عباسی ولدی: هیأت‌ها گرو...

حجت‌الاسلام محسن عباسی ولدی: هیأت‌ها گروه‌های اندیشه‌ورز را در حوزه خانواده تشکیل دهند

یکی از کارشناسان رسانه ملی در حوزه خانواده با تاکید بر اینکه مطالبه‌گری و پشتیبانی فکری لازمه همه اقدامات هیأت است، گفت: هیأت باید در خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی باشد و گروه‌های اندیشه‌ورز را در حوزه خانواده و بانوان تشکیل دهند.
05 دی، 1398 | قم

رحیم آبفروش: ظرفیت‌های اربعینی باید دوچن...

رحیم آبفروش: ظرفیت‌های اربعینی باید دوچندان شوند

دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین گفت: باید برای موضوع اربعین ظرفیت‌ها درکنار هم قرار گرفته و دوچندان شوند.
01 شهریور، 1401

پیام تسلیت درگذشت استاد محمدعلی کریمخانی

پیام تسلیت درگذشت استاد محمدعلی کریمخانی

پیام تسلیت جامعه ایمانی مشعر در پی درگذشت استاد محمدعلی کریمخانی
30 خرداد، 1401

copyright

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جامعه ایمانی مشعر محفوظ است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد